Wees geen vreemde, laat van je horen!


De zorg slimmer en menselijker maken. Dat willen wij. Plannen zijn groots, de uitrol heeft tijd nodig. We leren elke dag en kunnen jouw feedback goed gebruiken. Heb jij dus vragen of wil jij een zorg gerelateerd artikel/probleem delen dat onze aandacht en verdieping verdient?


Laat het ons weten!

Neem contact op

Of vind ons op social media

Ervaringen uit de zorg

Wie is meneer van Puffelen? Goede vraag. Meneer van Puffelen kan iedereen zijn. De buurman om de hoek, de juf van je dochter, Prof. Dr. Ing., de directie van een ziekenhuis, een topambtenaar of een ‘doodgewone’ student. Wie zal het zeggen. Meneer van Puffelen kan iedereen zijn. Eén dingen weten we wel: meneer van Puffelen zegt waar het op staat en spreekt zich uit over onderwerpen waar je je niet snel over durft uit te spreken.


Met gezondheid.nl willen we namelijk niet alleen informatieve artikelen delen. Het is ook een platform dat jouw ervaringen met ons zorgstelsel een podium geeft, misstanden in de zorg bespreekbaar maakt en vooral: Een platform dat deze frustraties wil omzetten naar een positieve verandering in de zorg. Samen. Help jij mee door iets met ons te delen?