Bezig met laden

 

 

Veilig zonnen

Waarom is zonnen ongezond? Mag je nog wel zonnen? Is de zon ook gezond? Wat is de juiste zonbescherming? Hoe lang zijn zonnebrandmiddelen houdbaar? Waarmee moet je bij kinderen en de zon rekening houden? Kun je je huid laten wennen aan de zon? Een greep uit de vragen waarop u van eind juli tot eind augustus in de Infotheek antwoord kunt vinden.

Bezoek de infotheek voor deskundig advies over zon en de huid
Naast diverse materialen over zonnen is tijdens deze periode iedere woensdag tussen 12.00 – 13.00 uur een medewerker van de polikliniek dermatologie aanwezig voor deskundige advies. Doorlopend kunt u in de infotheek ook testen welke huidtype u heeft. Speciaal voor kinderen is er vrolijk knutselmateriaal om spelenderwijs te leren waarom het belangrijk is dat zij zich insmeren met zonnebrandcrème.

Infotheek
In de Infotheek in de centrale hal van het ziekenhuis is in de zomermaanden allerlei informatie over ‘Gezond de zomer door’ te vinden. Zo zijn er testen die u via de computers kunt doen en verschillende brochures. Iedereen is van harte welkom in de infotheek van Ziekenhuis Gelderse Vallei. U vindt deze in de centrale hal van het ziekenhuis. Met de infotheek draagt het ziekenhuis bij aan meer kennis over voeding en bewegen in relatie tot gezondheid en ziekte.