Chatilla's Podcast

In samenwerking met gezondheid.nl

Een podcast met verhalen van echte mensen, die vanuit tegenslag en frustratie met echte oplossingen komen voor een betere gezondheidszorg. 

Tegenslag als brandstof.

Vanaf 1 mei iedere twee weken een nieuwe aflevering.
 

Over de podcast

In deze podcast interview ik gasten die fysiek, emotioneel of mentale tegenslagen hebben overwonnen. Van tegenslag door ziekte tot aan ondernemen en topsport. Wat is er volgens hen nodig om dit te overwinnen? En waar hadden zij behoefte aan gehad in de (na) zorg rondom deze tegenslag? Laat je inspireren! 
''Omarm de tegenslag en gebruik hem als brandstof. Ga niet bij de pakken neerzitten, maar gebruik hem om jouw kracht te vinden''.
Chatilla van Grinsven - Host 'Dwars Door Alles Heen' podcast. 

Over de host

Chatilla van Grinsven is een voormalig internationaal professionele basketbalspeler en is gedurende haar carrière een prominent lid van het Nederlands Basketbal Team geweest. Ze heeft in de loop der jaren talloze internationale onderscheidingen vergaard, zoals het NCAA Atlantic-10-conferentiekampioenschap, het Franse kampioenschap, Big-5 Player of the Year Award, Roosevelt Hunter Community Service Award en genomineerd voor de NCAA Woman of the Year Award in de Verenigde Staten. Dit eerbetoon onderscheidde aan unieke prestaties op educatief niveau, als ook haar onderscheidende vermogen op het basketbalveld en haar helpende hand in de gemeenschap.
''Voorspoed is een groot leraar; tegenslag een nog grotere. '.
Chatilla van Grinsven - Host 'Dwars Door Alles Heen' podcast. 

Over de host

De combinatie van topsport en terug willen geven aan de maatschappij, bracht haar op het idee om dit te bundelen in een podcast. Als geen ander weet ze hoe belangrijk mindset en doorzettingsvermogen is om fysiek, mentaal en emotionele tegenslagen te overwinnnen. In haar geval om de internationale top van het basketballen te halen, maar voor veel anderen om hele andere redenen. Doorzetten tijdens en na ziekte bijvoorbeeld. 


Met deze podcast hoopt ze jou als luisteraar te kunnen inspireren en motiveren om nooit op te geven. Om de pijn als brandstof te gebruiken en altijd door te gaan. 

 Een seintje ontvangen zodra de eerste aflevering live komt?

Laat dan hieronder je e-mailadres achter!