Onthaasten voor zorgmedewerkers

Antwoord gevonden op je vragen?

Veelgestelde vragen onthaasten

Wat is het adres van Landgoed de Zwanenehof?

Het adres is Retraitehuisweg 6, 7625 SL te Zenderen.

Vanaf hoe laat kan er worden in- en uitgecheckt?

Inchecken kan vanaf 14:00 uur en uitchecken moet voor 12:00 uur. Je kunt na het uitchecken natuurlijk gewoon op het Landgoed blijven en activiteiten ondernemen.

Mag ik mijn partner of iemand anders meenemen?

Ja, dat mag. Tegen een extra bijdrage van 30 euro per nacht kun je iemand meenemen. Je zult samen 1 tweepersoonsbed moeten delen. Het is niet mogelijk om een aparte kamer voor een 'niet' zorgmedewerker te reserveren. Het is namelijk de bedoeling dat zorgmedewerkers altijd de kans krijgen om te onthaasten.

Mag ik mijn hond of andere huisdieren meenemen?

Nee, het is niet mogelijk om je hond of andere huisdieren mee te nemen.

Wat zijn de opties voor maaltijden en wat kost dit?

Elke dag worden er drie maaltijden voorbereid in onze keuken volgens een vast week menu. Wij doen ons best om te voldoen aan dieetwensen. De maaltijden op ons landgoed zijn gratis tussen je in- en uitcheck tijd.

Je kunt er ook voor kiezen om niet deel te nemen aan het menu van de dag, omdat je bijvoorbeeld wilt eten buiten de deuren van Landgoed de Zwanenhof. Deze betaal je uiteraard zelf.

Hoe ziet de kamer waar ik verblijf eruit?

Het appartement waar je zult verblijven was vroeger het zusterhuis. Tot eind 1994 verbleven hier de zusters. De kamers zijn speciaal voor het onthaasten van zorgmedewerkers opgeknapt. Het zusterhuis heeft drie aparte slaapkamers. Twee kamers hebben een tweepersoonsbed en een kamer heeft twee losse bedden. Je deelt de woon- en badkamer met twee anderen. Dit kunnen je collega's zijn of twee andere zorgmedewerkers die komen onthaasten. Elke kamer heeft een prachtig uitzicht waardoor je helemaal tot rust kunt komen. Je kunt foto's vinden via het menu 'zorgmedewerkers' op 'Landgoed de Zwanenhof'.

Welke activiteiten kan ik reserveren tijdens het onthaasten?

Wij zijn bezig met een overzicht van alle activiteiten. Voor nu krijg je deze nog per mail toegestuurd nadat je bent aangemeld.

Zijn er fietsen beschikbaar om te gebruiken?

Er zijn een beperkt aantal (gratis) leenfietsen beschikbaar maar deze zijn niet ontzettend modern. Als je zelf een fiets hebt dan raden wij je aan om deze mee te nemen.

Vanaf hoe laat ben ik welkom als ik overdag kom onthaasten maar niet overnacht op Landgoed de Zwanenhof?

De 'dagjes'-onthaasters zijn welkom van 09:00 tot 21:00 uur om te komen onthaasten. Graag vooraf aangeven hoe laat je aankomt en of je ook komt ontbijten, lunchen en/of dineren zodat wij rekening kunnen houden met je komst.

Waar kunnen we parkeren, en wat zijn hiervan de kosten?

Er is voldoende parkeergelegenheid op Landgoed de Zwanenhof. Parkeren is gratis.

Zijn er annuleringskosten als ik mijn reservering cancel?

Je kunt 48 uur van te voren nog je reservering cancelen. We willen alle zorgmedewerkers een kans bieden om gebruik te maken van het gratis onthaasten op ons Landgoed. Tegelijkertijd willen we ook niemand op de kosten jagen dus daarom hebben we voor nu besloten om geen kosten in rekening te brengen als je cancelt of je reservering aanpast.

Wij hopen desondanks dat er zorgvuldig wordt omgegaan met reserveringen. Er is veel vraag naar het onthaasten en bepaalde data zijn erg populair. Het zou vervelend zijn als andere zorgmedewerkers de kans wordt ontnomen om te onthaasten door last-minute annuleringen.

Moet ik toeristenbelasting betalen?

Nee, dat hoeft niet. Je betaalt alleen voor sommige activiteiten een kleine prijs.

Waarom bieden jullie het onthaasten gratis aan?

We zien hoeveel liefde zorgmedewerkers steken in het zorgen voor anderen en daarbij zichzelf vaak vergeten. Door even een moment voor jezelf te nemen kun je bijkomen en opladen. Wij willen met het onthaasten voorkomen dat jij als zorgmedewerker uitvalt of uitstroomt.

Kan ik vaker gebruik maken van dit gratis onthaast aanbod?

Nee, het is niet mogelijk om vaker gratis te komen onthaasten. Wij willen iedereen de kans geven om gebruik te maken van dit gratis aanbod.

Staat je vraag er niet tussen?