Gezondheid.nl

Hét platform voor gezond blijven en beter worden.

Onze missie


Bij Gezondheid.nl zetten we ons dagelijks in voor een samenleving waarin de zorg in Nederland vanuit diverse perspectieven wordt belicht en bevorderd. We richten ons op het delen van authentieke verhalen uit de dagelijkse zorgpraktijk, met als doel de aandacht te vestigen op de uitdagingen waarmee de zorgsector wordt geconfronteerd. Bij Gezondheid.nl geloven we dat goede zorg ons allemaal aangaat en dat we gezamenlijk naar oplossingen kunnen zoeken. Help ons mee onze missie uit te dragen.


Samenwerken

Onze visie


Bij Gezondheid.nl staat de mens centraal in alles wat we doen. Onze diepgewortelde overtuiging is dat gezondheid van onschatbare waarde is, en we willen mensen helpen om gezond te blijven of beter te worden. We benadrukken het belang van het delen van verhalen, of ze nu hoopvol zijn of met uitdagingen gepaard gaan, want we geloven in de kracht van menselijke verbinding. Onze visie is om een gemeenschap te creëren waarin alle aspecten van de zorgsector, inclusief de ervaringen van zorgverleners en patiënten, openhartig worden besproken. We streven ernaar om aandacht en waardering te genereren voor de zorg. Samen willen we kwesties bespreekbaar maken, oplossingen zoeken en ervaringen delen.


Onze waarden

Waardering voor de zorgsector

Bij Gezondheid.nl hebben we diep respect voor de zorgsector en begrijpen we het belang van aandacht voor zorggerelateerde onderwerpen.
pijler

Openheid en inclusiviteit

We nodigen iedereen uit om bij te dragen aan ons platform, waarbij anonimiteit mogelijk is, om zo een open en inclusieve gemeenschap te creëren.

Kracht van verhalen

Wij geloven in de impact van persoonlijke verhalen in de zorg. We stimuleren het delen van deze verhalen om anderen te inspireren en informeren.


Dilemma's bespreekbaar

We streven ernaar om zorgdilemma's te bespreken en actief te zoeken naar oplossingen voor de uitdagingen binnen de sector.

Samenwerken met Gezondheid.nl

Wil jij op Gezondheid.nl publiceren? Bekijk dan hier de opties.

Contact met ons opnemen?


Wij waarderen je betrokkenheid en feedback enorm. Heb je vragen, suggesties of wil je graag met ons in contact komen? Aarzel niet om ons te bereiken. Je kunt ons eenvoudig bereiken via ons contactformulier. We staan altijd open voor je gedachten en ideeën en kijken ernaar uit om van je te horen. Je input is waardevol en draagt bij aan de groei en verbetering van Gezondheid.nl.