Over gezondheid.nl

Gezondheid.nl is live: hét platform voor gezond blijven en beter worden.


Een brede blik op de zorg in Nederland

 

De zorg in Nederland bekeken en belicht vanaf verschillende invalshoeken: dat is het platform van gezondheid.nl. Van actualiteiten en achtergrondinformatie tot verhalen uit de praktijk. Voor en door zorgpersoneel, patiënten, politiek, verzekeraars en werkgevers in de zorg. Op gezondheid.nl staat de mens centraal. De druk op de zorg in ons land is namelijk enorm. Om ons zorgstelsel werkbaar te houden, is het nodig om op verschillende vlakken in actie te komen. Geluiden vanuit alle hoeken worden op de site vertegenwoordigd. Hiermee wil gezondheid.nl iedereen de echte verhalen uit de dagelijkse praktijk laten zien en de politiek, zorgverzekeraars en werkgevers aan het denken zetten. Want goede zorg gaat ons allemaal aan het hart. 


Platform voor iedereen 

Helaas kampt ons Nederlandse zorgstelsel met veel problemen. Een onwaarschijnlijk hoge werkdruk door bezuinigingen en personeelstekort, sluiting van centra voor hartchirurgie voor kinderen, een tekort aan medicijnen en kosten die onder druk staan: zorgmedewerkers en patiënten zijn er dagelijks de dupe van. Het platform gezondheid.nl belicht de verhalen uit de zorg vanuit allerlei invalshoeken. Van medewerkers tot patiënten, positieve ervaringen en kritische noten. Op het nieuwe platform is iedereen welkom om nieuwtjes en ervaringen te delen, eventueel anoniem. Of het nu gaat over preventie, ziekte, behandelingen of nazorg: alle aspecten komen op het platform aan bod. Naast actualiteiten en nieuws uit de branche. Echte verhalen die verteld mogen worden. 


Gezondheid.nl zorgt ervoor dat de zorgsector de aandacht krijgt die het verdient. We maken dilemma’s bespreekbaar, delen ervaringen en gaan op zoek naar werkbare oplossingen.


Over Gezondheid.nl

Op gezondheid.nl staat de mens centraal. Het is hét platform voor gezond blijven en beter worden. De zorgsector en patiënten verenigen zich op deze nieuwe site, die alle aspecten van de branche belicht. Nieuws, mooie en moeilijke verhalen uit de praktijk, lastige zorgkwesties, personeelsproblematiek en werkdruk staan centraal. Het doel? Meer aandacht en waardering krijgen voor de zorg in het algemeen. Samen kwesties aankaarten, zoeken naar oplossingen en ervaringen delen. 

 

Deel jouw zorgverhaal

Niets is zo krachtig als een persoonlijk verhaal. Uit de eerste hand, van een zorgmedewerker of patiënt. Deel je persoonlijke zorgverhaal anoniem op gezondheid.nl. In de rubriek ‘Meneer van Puffelen’ worden die verhalen gepubliceerd. Iedere geregistreerde sitebezoeker kan erop reageren. Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven en je eigen verhaal te delen.

 

Onthaasten met Ronald Helder

Over Ronald Helder

Initiatiefnemer Ronald Helder is gedreven in zijn droom. Hij heeft jaren gewerkt in de zorg, onder meer als IT-leverancier en kent dus de sector. De energie en passie komen voort uit zijn ervaringen met de zorg. Twee dochters van hem overleden op jonge leeftijd en zijn vader overleed aan Alzheimer. Hij heeft ideeën over hoe zorg beter kan en hoe de mens centraal moet worden gesteld. Deze visie brengt hij, samen met iedereen die wil meedoen, tot uiting op gezondheid.nl en in De Zwanenhof. 

Deel je zorgverhaal!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

De zorg slimmer en menselijker maken. Dat willen wij. Plannen zijn groots, de uitrol heeft tijd nodig.


Wil je op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief. 

50%
Inschrijven


Your information is safe with us

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

De zorg slimmer en menselijker maken. Wil jij op de hoogte blijven?

50%
Inschrijven


Your information is safe with us