AH haalt maiswafels uit schap om mogelijke pesticidevergiftiging
10 juni 2023 
0 min. leestijd

AH haalt maiswafels uit schap om mogelijke pesticidevergiftiging

ZAANDAM (ANP) - Supermarktketen Albert Heijn haalt de AH Dikke maiswafel met zeezout uit de schappen. Het product kan volgens AH minieme sporen van giftige bestrijdingsmiddelen bevatten.

Volgens AH vormen de betreffende maiswafels geen acuut risico voor de gezondheid, maar kan het bedrijf een verhoogd risico op de langere termijn niet uitsluiten.

Klanten worden opgeroepen de maiswafels met de uiterlijke houdbaarheidsdatum van 22-12-2023 niet te eten en terug te brengen naar een Albert Heijn-winkel. Daar krijgen zij bij inlevering van het product het aankoopbedrag terug. De AH Dikke maiswafels met zeezout met andere houdbaarheidsdata en alle andere maiswafels van AH kunnen gewoon geconsumeerd worden, meldt het bedrijf.

BRON: © 2023 ANP ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN
Reactie plaatsen

Cadeau voor alle zorgmedewerkers

Bij ons mag je gratis opladen en onthaasten in de Zwanenhof, een prachtig voormalig klooster in Zenderen. Jij bepaalt wat je nodig hebt, Gezondheid.nl zorgt voor de rest. Even geen werkdruk en stress maar tijd om tot rust te komen. Zo willen wij voorkomen dat jij als zorgmedewerker uitvalt of uitstroomt.