Onthaasten voor zorgmedewerkers

Alle mensen uit de zorg zijn welkom


Zorg jij goed voor jezelf?

Zorgmedewerkers zetten zich dagelijks op hun werk met hart en ziel in voor ons allemaal. Zij lopen tegen allerlei knelpunten aan. Zo maakt alleen al de gigantische werkdruk het steeds lastiger om goede zorg te verlenen en de tijd te nemen voor patiënten. Werk dat gedaan wordt uit liefde voor de mens die zorg nodig heeft. Terwijl de waardering uitblijft en steeds meer werknemers zich ziekmelden of uitstromen. Uit waardering voor deze groep organiseert Gezondheid.nl voor alle medewerkers in de zorg gratis één of meerdere dagen onthaasten aan in de Zwanenhof te Zenderen. Heb jij interesse om even te onthaasten en te ontspannen?

Liefde voor de zorg

Gezondheid.nl zorgt ervoor dat de zorgsector de aandacht krijgt die het verdient. We maken dilemma’s bespreekbaar, delen ervaringen en gaan op zoek naar werkbare oplossingen.

Ronald Helder

Onthaasten voor Zorgmedewerkers

Alle zorgmedewerkers in Nederland mogen één of meerdere dagen komen onthaasten op Landgoed De Zwanenhof. Even geen werkdruk en stress maar tijd om tot rust te komen. Zo willen wij voorkomen dat jij als zorgmedewerker uitvalt of uitstroomt. Bij ons mag je gratis opladen en onthaasten in de Zwanenhof, een prachtig voormalig klooster in Zenderen. Jij bepaalt wat je nodig hebt, Gezondheid.nl zorgt voor de rest.


Gratis aanmelden


Wat kan?

Je hoeft niets, alles kan. Jij bepaalt wat je hier één of meerdere dagen komt doen. Even helemaal back-to basic zonder WIFI. Onthaasten en tot rust komen, dat staat centraal. Wij luisteren naar jou. Wat heb jij nodig om tot rust te komen?


Wat mag?

Alles mag. Niets is ons te gek, dus als jij je aanmeldt voor het onthaasten dan doen wij ons best om dit zo goed mogelijk te faciliteren. Jij bepaalt de invulling van de dag. Dus als jij hier één of meerdere dagen een boek wil
lezen en wil wandelen of juist de hele dag bezig wil zijn met allerlei activiteiten dan kan dat.


Er zijn een aantal activiteiten die al mogelijk zijn:

 • Je kunt gebruikmaken van de fietsen die we hier ter beschikking
  hebben
 • Je kunt hier prachtig in de omgeving wandelen
 • Je kunt onder begeleiding (of zonder) yoga beoefenen
 • Meehelpen met koken, samen met een aantal Oekraïners die in de Zwanenhof wonen
 • Schilderen
 • Mijmeren, we hebben zelfs speciale ‘mijmer-hutjes’ rondom de
  Zwanenhof staan (lekker en goed om even na te denken zonder afleiding).
 • Zingen met het koor of een lesje volgen
 • In de tuin aan de slag 


Wat moet?

Heel simpel: niets moet. Jij bepaalt de dag(en) hier in de Zwanenhof. Wij zorgen voor je ontbijt, lunch, avondeten en verblijf. Je hebt een eigen kamer met en suite badkamer.

 

Wie betaalt?

De Gemeente of verzekeraar betaalt. Wij regelen dit voor je dus laat dat maar aan ons over.


Kortom; Meld je nu aan, dan nemen wij contact met je op voor het prikken van een geschikte datum en periode om te komen onthaasten.


Ik wil onthaasten

Doorlopend vanaf

DONDERDAG
16 maart
11:00

Heb je nog vragen?

Wij helpen je graag verder.