Chatilla's Podcast

podcast Chatilla gezondheid

Chatilla's Podcast

Tegenslag als brandstof.

Elke maandag en donderdag nieuwe inspirerende afleveringen over omgaan met tegenslagen. In samenwerking met gezondheid.nl 
''Omarm de tegenslag en gebruik hem als brandstof. Ga niet bij de pakken neerzitten, maar gebruik hem om jouw kracht te vinden''.
Chatilla van Grinsven - Host 'Chatilla's Podcast'. 

Over de host

Chatilla van Grinsven is een voormalig internationaal professionele basketbalspeler en is gedurende haar carrière een prominent lid van het Nederlands Basketbal Team geweest. Ze heeft in de loop der jaren talloze internationale onderscheidingen vergaard, zoals het NCAA Atlantic-10-conferentiekampioenschap, het Franse kampioenschap, Big-5 Player of the Year Award, Roosevelt Hunter Community Service Award en genomineerd voor de NCAA Woman of the Year Award in de Verenigde Staten. Dit eerbetoon onderscheidde aan unieke prestaties op educatief niveau, als ook haar onderscheidende vermogen op het basketbalveld en haar helpende hand in de gemeenschap.
''Voorspoed is een groot leraar; tegenslag een nog grotere.

Over de podcast

De combinatie van topsport en terug willen geven aan de maatschappij, bracht haar op het idee om dit te bundelen in een podcast. Als geen ander weet ze hoe belangrijk mindset en doorzettingsvermogen is om fysiek, mentaal en emotionele tegenslagen te overwinnnen. In haar geval om de internationale top van het basketballen te halen, maar voor veel anderen om hele andere redenen. Doorzetten tijdens en na ziekte bijvoorbeeld. 


Met deze podcast hoopt ze jou als luisteraar te kunnen inspireren en motiveren om nooit op te geven. Om de pijn als brandstof te gebruiken en altijd door te gaan. 

Komende afleveringen

Podcast Dirk Kuijt

29

Mei

10:00

Dirk Kuyt

''Het is de tegenslag die beter maakt''
Charly Luske podcast

30

Mei
10:00

Charly Luske

''Over de keerzijde van een Rock & Roll bestaan''
Schaatser Marianne Timmer Podcast

31

Mei
10:00

Marianne Timmer

''Met vallen en opstaan naar de top''

 Een seintje ontvangen zodra de eerste aflevering live komt?

Laat dan hieronder je e-mailadres achter!