CHATILLA'S PODCAST

Tegenslag als brandstof

Chatilla's podcast van Chatilla van Grinsven

Tegenslag als brandstof

Dé podcast waarin inzichten creëren hoe tegenslagen om te zetten naar brandstofen motivatie voor persoonlijke groei!

In de podcast deelt Chatilla verhalen van mensen die moedig genoeg zijn om hun grootste tegenslagen en successen met ons te delen. Naast het doorzettingsvermogen en veerkracht het karakter is in succes, komt ook kwetsbaarheid en inspiratie aan bod in de podcast. 

Laat je inspireren door de verhalen van anderen en ontdek nieuwe perspectieven die jou toestemming geven om te groeien en te bloeien

In de afleveringen gaat Chatilla van Grinsven in gesprek met bekende Nederlanders over hun ervaringen met tegenslagen. Hoe hebben zij dit kunnen omzetten naar brandstof voor succes en groei? Daarnaast gaat Chatilla ook het gesprek aan met specialisten die ervaringen delen op hun vakgebied.

Chatilla's Podcast heeft een duidelijke missie: om jou te inspireren, motiveren en stimulans te geven om jouw je beste leven te laten leven, en ook om simpel weg te vermaken!

Veel luisterplezier!

Chatilla's podcast wordt mogelijk gemaakt door Gezondheid.nl en Landgoed de Zwanenhof.

''Omarm de tegenslag en gebruik hem als brandstof. Ga niet bij de pakken neerzitten, maar gebruik hem om jouw kracht te vinden''.
Chatilla van Grinsven - Host 'Chatilla's Podcast'. 


Luister een van onderstaande Podcast Afleveringen

''Voorspoed is een groot leraar; tegenslag een nog grotere''.

Over Chatilla

Chatilla van Grinsven is een voormalig internationaal professionele basketbalspeler en is gedurende haar carrière een prominent lid van het Nederlands Basketbal Team geweest. Ze heeft in de loop der jaren talloze internationale onderscheidingen vergaard, zoals het NCAA Atlantic-10-conferentiekampioenschap, het Franse kampioenschap, Big-5 Player of the Year Award, Roosevelt Hunter Community Service Award en genomineerd voor de NCAA Woman of the Year Award in de Verenigde Staten. Dit eerbetoon onderscheidde aan unieke prestaties op educatief niveau, als ook haar onderscheidende vermogen op het basketbalveld en haar helpende hand in de gemeenschap.

Over Chatilla's Podcast

De combinatie van topsport en terug willen geven aan de maatschappij, bracht haar op het idee om dit te bundelen in een podcast. Als geen ander weet ze hoe belangrijk mindset en doorzettingsvermogen is om fysiek, mentaal en emotionele tegenslagen te overwinnnen. In haar geval om de internationale top van het basketballen te halen, maar voor veel anderen om hele andere redenen. Doorzetten tijdens en na ziekte bijvoorbeeld. 


Met deze podcast hoopt ze jou als luisteraar te kunnen inspireren en motiveren om nooit op te geven. Om de pijn als brandstof te gebruiken en altijd door te gaan.