Tegenslag als brandstof.

Elke week een nieuwe aflevering waarin Chatilla van Grinsven in gesprek gaat met bekende Nederlanders over hun ervaringen met tegenslagen. Hoe hebben zij dit kunnen omzetten naar brandstof voor succes en groei? 


Chatilla's podcast wordt mogelijk gemaakt door Gezondheid.nl en Landgoed de Zwanenhof.

Afleveringen uitgelicht

Nouchka Fontijn

21

September

10:00

Nouchka Fontijn

Omgaan met diepe teleurstellingen in je carrière.

Steven Brunswijk

7

September

10:00

Steven Brunswijk

Hoe zijn heftige verleden hem heeft getriggerd om door te breken.

Marianne Timmer

24

Augustus

10:00

Marianne Timmer

Hoe ga je om met mentale druk op momenten van presteren?

Over Chatilla

Chatilla van Grinsven is een voormalig internationaal professionele basketbalspeler en is gedurende haar carrière een prominent lid van het Nederlands Basketbal Team geweest. Ze heeft in de loop der jaren talloze internationale onderscheidingen vergaard, zoals het NCAA Atlantic-10-conferentiekampioenschap, het Franse kampioenschap, Big-5 Player of the Year Award, Roosevelt Hunter Community Service Award en genomineerd voor de NCAA Woman of the Year Award in de Verenigde Staten. Dit eerbetoon onderscheidde aan unieke prestaties op educatief niveau, als ook haar onderscheidende vermogen op het basketbalveld en haar helpende hand in de gemeenschap.
''Omarm de tegenslag en gebruik hem als brandstof. Ga niet bij de pakken neerzitten, maar gebruik hem om jouw kracht te vinden''.
Chatilla van Grinsven - Host 'Chatilla's Podcast'. 

Over Chatilla's Podcast

De combinatie van topsport en terug willen geven aan de maatschappij, bracht haar op het idee om dit te bundelen in een podcast. Als geen ander weet ze hoe belangrijk mindset en doorzettingsvermogen is om fysiek, mentaal en emotionele tegenslagen te overwinnnen. In haar geval om de internationale top van het basketballen te halen, maar voor veel anderen om hele andere redenen. Doorzetten tijdens en na ziekte bijvoorbeeld. 


Met deze podcast hoopt ze jou als luisteraar te kunnen inspireren en motiveren om nooit op te geven. Om de pijn als brandstof te gebruiken en altijd door te gaan. 

''Voorspoed is een groot leraar; tegenslag een nog grotere''.

 Een seintje ontvangen zodra de eerste aflevering live komt?

Laat dan hieronder je e-mailadres achter!