Lichaam en anatomie

Cosmea Multi Care Center

Cosmea Multi Care Center is een organisatie die is opgezet door de plastisch chirurgen in Oost-Nederland om cosmetische chirurgie volgens de hoogste standaard aan te bieden.

Privacy en service van een privé kliniek

Cosmea is gevestigd in het Multi Care Centrum, gelegen naast het Streekziekenhuis Midden Twente te Hengelo. Deze locatie buiten het ziekenhuis biedt privacy, luxe en comfort, zonder lange wachtlijsten. Hier worden de voorlichtingsgesprekken gegeven, worden ambulante behandelingen uitgevoerd en vinden de na-controles plaats.

Veiligheid en zekerheid van een ziekenhuis

De operatieve behandelingen vinden plaats in het Streekziekenhuis Midden Twente te Hengelo of in het Medisch Spectrum Twente, locatie Oldenzaal. De operaties vinden plaats in geleasde operatie kamers. Op deze wijze is maximale veiligheid gewaarborgd omdat alle ziekenhuis faciliteiten direct aanwezig zijn. De anaesthesie wordt uitsluitend door geregistreerde anaesthesisten uitgevoerd.

De luxe van een vier sterren Zotel, de eerste in Nederland!

In Hengelo vinden de opnames plaats in het Zotel. Dit is een vier-sterren hotel binnen de muren van het ziekenhuis. De luxueuze kamers voorzien van eigen badkamer, minibar en TV garanderen optimale privacy.

De aanwezige hostesses die tevens gediplomeerde verpleegkundigen zijn, verzorgen de post-operatieve nazorg. In Oldenzaal zijn vergelijkbare luxe kamers speciaal voor Cosmea gebouwd. Doordat in beide gevallen de opnames plaats vinden binnen de muren van het ziekenhuis zijn alle hospitaal faciliteiten direct voorhanden indien nodig. Dit garandeert optimale veiligheid.

In vele andere privé-klinieken mogen patiënten slechts 24 uur opgenomen blijven, omdat dat zijn geen ziekenhuis zijn. Na grote operaties moet daarna verdere opname in bijvoorbeeld een hotel volgen. De opnames via Cosmea kennen deze beperking niet. De opnames duren zolang als nodig is voor een verantwoord herstel. Soortgelijke faciliteiten voor Cosmea patienten ook aanwezig in het ziekenhuis van Oldenzaal.

Het voordeel van lage tarieven bij Cosmea

Doordat Cosmea gebruik maakt van bestaande ziekenhuisfaciliteiten is niet alleen veiligheid gewaarborgd, doch hoeft Cosmea ook geen grote investeringen te doen. Om deze redenen zijn de prijzen bij Cosmea in verhouding lager dan in andere privé-klinieken, terwijl wel optimale zorg geleverd kan worden. Wij vragen u dan ook onze prijzen te vergelijken met die van andere privé klinieken.

Uitsluitend geregistreerde plastisch chirurgen

Een plastisch chirurg heeft een zes jarige chirurgische opleiding gehad op het gebied van de plastische en cosmetische chirurgie, is in Nederlans als specialist geregistreerd en is lid van de Nederlandse Vereniging voor Plastische chirurgie (NVAPC). Cosmetisch chirurg is een niet beschermde titel. Sommige plastische chirurgen noemen zich ook cosmetisch chirurg, echter, ook iedere andere arts, zoals een basisarts, die niet chirurgisch is opgeleid, kan zich cosmetisch chirurg noemen. In dat geval bestaat er geen garantie op voldoende opleiding.

Bij Cosmea werken uitsluitend geregistreerde plastisch chirurgen, die lid zijn van de NVPC en de Nederlandse Vereniging voor Aesthetische Plastische Chirurgen (NVPC).

Reactie plaatsen