Lichaam en anatomie

Bepanthen Cooling Foam Spray

Wat is Bepanthen Cooling Foam Spray?

Bepanthen Cooling Foam Spray is speciaal ontwikkeld voor de pijnvrije behandeling van eerstegraads verbrandingen. Het is een zachte foam die je op de huid sprayt en die onmiddellijk verkoelt kalmeert. De foam wordt snel door de huid opgenomen. Tevens bevat Bepanthen Cooling Foam Spray dexpanthenol (5%) dat diept doordringt en het huidherstel ondersteunt.

Bepanthen Cooling Foam Spray is geschikt voor de behandeling van eerstegraads verbrandingen door hete oppervlaktes zoals bijvoorbeeld de bakpan, ovenrooster of de strijkijzer.

Hoe werkt Bepanthen Cooling Foam Spray?

Na de koeling met water wordt de foam eenvoudig op de huid gesprayd en hoeft niet te worden ingewreven. Op deze manier wordt een aanraking van de eerstegraads verbranding vermeden en daarmee extra pijn. Binnen korte tijd is de foam in de huid getrokken.

Zodra de foam op de huid is gesprayd koelt de verbranding onmiddellijk. Bepanthen Cooling Foam Spray zorgt daarnaast ook voor hydratatie op de huid.

De werkzame stof (=dexpanthenol) zit in een vorm van kleine druppeltjes. Deze intensiveren het contact met de huid en kunnen daarom goed hun werk doen. Hierdoor wordt het natuurlijke helingsproces van de huid ondersteund.

eerstegraads verbrandingen komen bijna altijd onverwachts. Zorg daarom dat je Bepanthen Cooling Foam Spray in het medicijnkastje hebt staan.

Bepanthen Cooling Foam Spray  is verkrijgbaar bij geselecteerde drogisterijen en apotheken.

Reactie plaatsen