Bioclin Multi-gyn Acti Gel

Bioclin Multi-Gyn Acti Gel

Bioclin Multi-Gyn Acti Gel ondersteunt het herstelmechanisme van het weefsel en optimaliseert de conditie van het slijmvlies. Multi-Gyn Acti gel word gebruikt om vaginale ongemakken te behandelen en voorkomen.

Wat is Bioclin Multi-Gyn Acti Gel?

Bioclin Multi-Gyn Actigel is gebaseerd op het gepatenteerde 2QR complex. Deze natuurlijke stof wordt gewonnen uit medicinale planten en bestaat uit lange molecuul-ketens (polysacchariden) met een negatieve lading.Bioclin Multi-Gyn Actigel heeft de unieke eigenschap om de hechting van schadelijke bacterien te blokkeren en op deze wijze dergelijke bacterien te neutraliseren. Dit blokkerende effect is volledig veilig en onschadelijk en kent geen enkel negatief neveneffect.

Aanvullend op het belangrijke effect van het blokkeren van schadelijke bacterien, ondersteunt Multi-Gyn Actigel het natuurlijk herstelmechanisme van het weefsel en optimaliseert het de conditie van het slijmvlies. Het zorgt direct voor een juiste vaginale zuurgraad (pH-waarde).

De nuttige melkzuurbacterien (Lactobacillen) worden gestimuleerd in hun ontwikkeling en op de wijze zorgt Multi-Gyn Actigel voor een optimale vaginale flora, die ongemakken voorkomt.

De toepassing

Multi-Gyn Actigel heeft direkt effect bij veel voorkomende vaginale ongemakken zoals : irritatie, gevoeligheid, roodheid, schraalheid, onaangename geur en afscheiding.

Het optimaliseert de conditie van het vaginale weefsel en gaat zwelling tegen. Multi-Gyn Actigel activeert het natuurlijke afweersysteem en werkt licht ontsmettend. 

Voor de behandeling van bacteriele vaginose (BV) met ongewenste afscheiding en/of geur, Multi-Gyn Actigel minimaal 2x per dag, gedurende 5 dagen, in ruime hoeveelheid in de vagina aanbrengen. 

Ter voorkoming van schimmel of ongewenste afscheiding, geur en dergelijke ongemakken, Multi-Gyn om de 3 dagen, voor het slapen gaan, aanbrengen.  Geen beperking in gebruik.

In geval van vaginale ongemakken zoals jeuk, irritaties, branderigheid, roodheid en schraalheid Multi-Gyn Actigel minimaal 1x per dag of zo vaak als het direct verzachtend effect gewenst is, in ruime hoeveelheid aan- of inbrengen.

Bij de tube is tevens een canule gevoegd voor inwendig gebruik.

Let op: Na het aan- c.q. inbrengen kan een tintelend gevoel ontstaan. Dit is normaal en het gevoel verdwijnt na enkele minuten. Multi-Gyn Actigel is volkomen veilig en kent geen beperkingen in gebruik. Het kan probleemloos naast medicatie gebruikt worden. Multi-Gyn Actigel tast condooms niet aan.

Neveneffecten

Aangezien Multi-Gyn Actigel een optimale zuurgraad heeft, en sperma basisch is, kan de aanwezigheid van Multi-Gyn Actigel de activiteit van sperma beinvloeden. Dus indien u zwanger wilt worden moet u Multi-Gyn Actigel niet gebruiken in de uren direct voor en na gemeenschap. Er zijn geen andere neveneffecten bekend.

Reactie plaatsen