De Zwanenhof Zenderen

Landgoed de Zwanenhof

Een warm huis waar de mens de ruimte krijgt om mens te mogen zijn.

(Na)zorg van mensen

De Zwanenhof is gevestigd in een voormalig klooster in Zenderen, Twente. De vroegere zorgzaamheid van de nonnen in een nieuw zorgjasje met de kennis en kunde van nu. Een prachtige, rustgevende plek waar men kan herstellen van ziekte naar gezondheid.

Onze missie is om de zorg een stukje menselijker te maken.


Video Aspect Ratio: 9:4

Ronald Helder
Initiatiefnemer Ronald Helder

Ons verhaal

Door ziekte bij ons zelf en bij onze naasten hebben we lange paden belopen in diverse ziekenhuizen. Dit gegeven heeft onze ogen geopend om een verschil te maken in de gezondheidszorg. Wij zien dat mensen geen nummertje zijn, maar een persoon. Ze zijn mens en wij geven hen een hand om op eigen kracht een betere en gezondere versie van henzelf te worden.

De Zwanenhof Zenderen
Landgoed de Zwanenhof

Voor iedereen die het nodig heeft

Voor zorgmedewerkers die het nodig hebben, rust bij burn-out, herstel na kankerbehandeling tot dagbesteding van lichtgehandicapten. Mensen die andere mensen ondersteunen en waar veel aandacht is voor technologie (e-Health) om iedereen een handje te helpen. De Zwanenhof in Zenderen heeft een totale oppervlakte van 6200m2, met tientallen kamers, behandelkamers en zelfs appartementen. Ook mensen die een dagje erop uit zijn, zijn welkom op de horeca-plekken. Er is een veel ruimte rondom het complex voor onze ‘Beweeg en Beleeftuin’; voor ontspanning, sporten, herstellen, onderwijs.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

De zorg slimmer en menselijker maken. Dat willen wij. Plannen zijn groots, de uitrol heeft tijd nodig.


Wil je op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief. 

50%
Inschrijven


Your information is safe with us

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

De zorg slimmer en menselijker maken. Wil jij op de hoogte blijven?

50%
Inschrijven


Your information is safe with us