LinkedIn Influencers in de sociale- en zorgsector
Influencers in de sociale- en zorgsector
Influencers in de sociale- en zorgsector
04/22/2024
3 min
0

#28 LinkedIn Influencers in de sociale- en zorgsector

04/22/2024
3 min
0

Elke week benoemen we opvallende LinkedIn-profielen in de gezondheidsarena. Deze diverse groep visionairs bespreekt een scala aan onderwerpen, van voeding en mentale gezondheid tot innovaties in de zorg. Hun verhelderende perspectieven en deskundigheid maken hen het volgen meer dan waard. Ontdek de nieuwste gezondheidsinfluencers op de LinkedIn-pagina's van Gezondheid.nl.

Deze week in de sociale- en zorgsector influencer lijst:

  • Ines Von Rosenstiel-Jadoul
  • Marcellino Bogers
  • Karen van Ruiten
  • Paul van der Wijk
  • Barbara Kok-Overmars
  • Ardalan Najjarkakhaki

Lees hieronder meer over deze zorghelden en waar zij over praten op hun LinkedIn-pagina.

Inès von Rosenstiel-Jadoul

Inès von Rosenstiel-Jadoul, kinderarts bij Rijnstate ziekenhuis en HagaZiekenhuis, is een pionier in Integrative Medicine in Nederland. Met ruim 30 jaar ervaring verbindt ze reguliere en complementaire zorg om patiënten te helpen een gezonde levenswijze te bereiken. Haar indrukwekkende staat van dienst en toewijding aan integrale benaderingen hebben haar de titel Officier in de Orde van Oranje-Nassau opgeleverd.

LinkedIn: Ines Von Rosenstiel-Jadoul heeft het over leefstijl, kinderen, verbinding, preventie, chronische ziekten, scholing, zorg, kindergeneeskunde en meer.

Marcellino Bogers

Marcellino Bogers, mede-eigenaar van Congressen MetZorg, is een kritische, humoristische en deskundige stem in de gezondheidszorg. Met een achtergrond als verpleegkundige, docent en actievoerder heeft hij ruim 16 jaar in ziekenhuizen gewerkt. Als beleidsmedewerker bij NU'91 en later als congresontwikkelaar bij Elsevier Gezondheidszorg/Reed Business, heeft hij talloze spraakmakende congressen georganiseerd. Sinds 2011 leidt hij samen met Fransiska Kleijer Congressen MetZorg, waar zijn humor, kritische blik en originele aanpak levendige discussies en verbindingen tussen publiek en sprekers stimuleren. Bogers is ook co-auteur van "Humor als verpleegkundige interventie 2.0", waarin hij de kracht van humor in de zorg belicht.

LinkedIn: Marcellino Bogers heeft het over zorg, verpleegkundigen, gezondheid, zorgcongressen, leefstijl, preventie, zorgverbetering en meer.

Karen van Ruiten

Karen van Ruiten is directeur van Alles is Gezondheid, Institute for Positive Health en Mede-oprichter van Elements & Energy of Change. Daarnaast is ze voorzitter commissie Citizen Science Healthcare en Nationaal coördinator SDG3. Met een achtergrond in Business Administration en Public Administration, richt ze zich op gezondheid, zorg en innovatie. Karen gedijt in het bouwen van bruggen tussen mensen en organisaties voor duurzame en gezonde impact. Haar ervaringen met type 1-diabetes en het opvoeden van twee dochters verrijken haar dagelijks. Ze leidt het team van 'Alles is Gezondheid', is betrokken bij Institute Positive Health, en speelt een actieve rol als nationaal coördinator van Sustainable Development Goal 3 Health en voorzitter van de Citizen Science-onderzoekscommissie. Karen zet zich vol enthousiasme in voor een gezonder Nederland en staat altijd open voor goede ideeën en vernieuwing.

LinkedIn: Karen van Ruiten heeft het over zorg innovatie, zorg, gezondheid, positieve psychologie, verandering, zorgtransitie, gezondheidszorg en meer.

Paul van der Wijk

Paul van der Wijk, programmadirecteur Executive MBA Health en Expert Lead Health bij de University of Groningen, integreert praktijkervaring met wetenschappelijke inzichten. Als toezichthouder, auditor, adviseur & aanjager verbetert hij het curriculum en faciliteert hij samenwerking tussen zorgorganisaties. Door studenten te coachen en praktische vaardigheden te ontwikkelen, draagt hij bij aan de regionale gezondheidszorg en versnelt hij de transformatieagenda.

LinkedIn: Paul van der Wijk heeft het over zorginnovatie, impact, gezondheid, zorgvoorzieningen, zorgsysteem, maatschappij, zorgtransitie en meer.

Barbara Kok-Overmars

Barbara Kok-Overmars is een Specialist Burn Out en docent bij Unlimited Academy. Als auteur van "Burnouts en Hybride werken" onderzoekt ze de impact van hybride werken op burnouts. Sinds 2007 begeleidt ze anderen naar een prettiger en moeitelozer leven. Door te kijken naar mentale, emotionele en fysieke aspecten helpt ze mensen om vastzittende negatieve gevoelens en belemmerende overtuigingen los te laten, waardoor ze rust en vrijheid ervaren.

LinkedIn: Barbara Kok-Overmars heeft het over coaching, hybride werken, burn-out, stress, vermoeidheid, overspannen zijn, thuiswerken, holistisch behandelen en meer.

Ardalan Najjarkakhaki

Ardalan Najjarkakhaki is een erkend psychotherapeut in Amsterdam met expertise op het gebied van persoonlijkheidsstoornissen, transculturele psychiatrie, seksuele en genderdiversiteit, neurodiversiteit, psychodynamische therapie, schematherapie en ISTDP. Met een achtergrond in klinische psychologie en uitgebreide ervaring in diagnostiek en behandeling biedt hij zorg voor een breed scala aan psychiatrische problemen, waaronder angst- en stemmingsstoornissen, LGBTI-kwesties en migratiegerelateerde problemen. Met meer dan 15 jaar ervaring streeft hij naar holistische en cultureel gevoelige benaderingen om het welzijn van zijn cliënten te bevorderen.

LinkedIn: Ardalan Najjarkakhaki heeft het over psychologie, mentale gezondheid, gezondheidszorg, psychotherapie, migratie en meer.

Wil jij ook op de sociale- en zorgsector lijst?

Groei met ons mee, wordt auteur op Gezondheid.nl

Gezondheid.nl put inspiratie uit persoonlijke verhalen en de kracht van sprekers die zich uitspreken, en stimuleert samenwerking voor een betere toekomst in de gezondheidssector, waardoor ze een bron van motivatie en verandering vormen. Ben je actief in de zorg of gezondheidssector, zoals een zorgprofessional, ggz-medewerker, personal trainer, therapeut, ervaringsdeskundige, of werk je aan een gezondheidscampagne of innovatie? Als je bijdraagt aan een gezonder Nederland, in welke vorm dan ook, nodigt Gezondheid.nl je uit om je impact te vergroten door bij te dragen aan ons platform.

Sluit je aan en deel je kennis en ervaringen.

LinkedIn Zorg influencers

Elke week stellen we een lijst samen met nieuwe LinkedIn influencers die actief zijn in de sociale- en zorgsector. Deze lijst wordt gedeeld op de LinkedIn-pagina's van Gezondheid.nl, en van daaruit verzamelen we suggesties voor de volgende lijst van LinkedIn influencers in de zorg. Mensen die voor Gezondheid.nl schrijven voegen wij ook regelmatig toe aan de LinkedIn influencers lijst.

Reacties