LinkedIn Influencers in de sociale- en zorgsector
Influencers in de sociale- en zorgsector
Influencers in de sociale- en zorgsector
01/15/2024
3 min
0

#14 LinkedIn Influencers in de sociale- en zorgsector

01/15/2024
3 min
0

Elke week presenteren we een nieuwe reeks invloedrijke LinkedIn-persoonlijkheden in de sociale- en zorgsector. Deze diverse groep zorghelden belicht een breed scala aan onderwerpen, van fysieke gezondheid tot mentale gezondheid, aankaarten van problemen tot preventie, en meer. Ze delen waardevolle inzichten, ervaringsverhalen en perspectieven die het volgen zeker waard zijn. Ken je andere inspirerende individuen die we moeten toevoegen aan onze lijst? Aarzel niet om je suggesties te delen in de reacties hieronder! 

Deze week in de sociale- en zorgsector influencer lijst:

  • Cas de Heus
  • Freya Flach ツ
  • Tommie Niessen
  • Erik Jumelet-Boom
  • Marieke Dooremalen
  • Simone Busscher

Lees hieronder meer over deze zorghelden en waar zij over praten op hun LinkedIn-pagina.

Cas de Heus

Cas de Heus, oprichter van Stichting Diabetes+, kreeg in 2006 de diagnose diabetes type 1. Diabetes is zijn vijand en vriend, maar hij hoopt op genezing. Na een levensveranderend ongeluk in 2017 richtte hij zich op gezondheid, lanceerde Diabetes+ en streeft naar verbetering in diabeteszorg. Cas pleit voor patiëntgerichte zorg, inspiratie, en begrip in de gemeenschap. Zijn missie is mensen met type 1-diabetes een warm bad bieden waar begrip en steun centraal staan.

LinkedIn: Cas de Heus heeft het over

Freya Flach

Freya Flach, wereldvervrolijker en auteur van 'Zeg JA bij dementie', biedt trainingen aan zorgprofessionals en mantelzorgers. Met de SPEELS-methode leert ze anderen hoe beter contact te maken en te houden met mensen met dementie. Freya is een spreker op congressen en evenementen, waar ze het publiek op een vlotte, interactieve en verrassende manier betrekt. Ze is ook medeauteur van het boek 'Sint heeft zin in suikerspin'. Freya's passie is om spelenderwijs de wereld te veranderen en te kijken naar wat er wél kan in de zorg.

LinkedIn: Freya Flach ツ heeft het over alzheimer, dementie, mantelzorg, zorg, contact, verandering, passie, deelt tips en meer.

Tommie Niessen

Tommie Niessen is een ervaren verpleegkundige, auteur en spreker die zich specialiseert in de VVT-sector en palliatieve zorg. Met zijn landelijke bekendheid door het boek "Tommie in de zorg" deelt hij zijn passie voor de zorg. Tommie coacht, adviseert en geeft lezingen, workshops en trainingen door het hele land. Zijn focus ligt op communicatie, leiderschap, teambuilding en persoonlijke/professionele ontwikkeling, met als doel de zorg positief en realistisch te belichten.

LinkedIn: Tommie Niessen heeft het over palliatieve zorg, wijkzorg, verpleegkundigen, zorg, verandering, zorgpersoneel, verbinding, contact en meer.

Erik Jumelet-Boom

Erik Jumelet is een psychomotorisch therapeut met ontzettend veel ervaring in de specialistische geestelijke gezondheidszorg (sGGZ). Hij heeft expertise in lichaamsgericht werken, trauma, emotieregulatie en mindfulness. Daarnaast is hij oprichter van Expeditie Erik, waarbij hij zijn passie voor vechtkunst inzet voor persoonlijke groei. Als docent aan Hogeschool Windesheim deelt hij zijn ervaring met therapeuten in opleiding. Samen met Amira Yehya biedt hij geaccrediteerde nascholing aan over traumasensitieve kickbokstherapie onder de noemer TRAP kickboksen.

LinkedIn: Erik Jumelet-Boom heeft het over mentale gezondheid, vechtsport, trauma, zorg, innovatie, therapie, kickbokstherapie, zorgprofessionals, ggz en meer.

Marieke Dooremalen

Marieke Dooremalen is een ervaren projectleider, adviseur en trainer. Daarnaast is ze docent bij Avans+. Met haar diepgaande kennis en ervaring in de zorg begrijpt ze zowel de patiënt als de professional. Ze slaat de brug tussen beleid en praktijk met enthousiasme en praktische oplossingen, zonder gebruik van populaire termen. Haar sociale, verbindende, empathische, en daadkrachtige aanpak maakt haar een gewaardeerde partner in het verbeteren van de zorg, met als ultiem doel de zorg voor de patiënt gezamenlijk te optimaliseren.

LinkedIn: Marieke Dooremalen heeft het over ouderenzorg, zorg, training, dementie, mantelzorg, werkgeluk, leiderschap, gezondheidszorg en meer.

Simone Busscher

Simone Busscher biedt lichaamsgerichte begeleiding bij verlies & rouw, YinYoga, massages, klankwerk en organiseert retraites. Na het intense verlies van beide ouders ontdekte ze de helende kracht van YinYoga, massage, klankschalen en essentiële oliën. Met haar rustige benadering creëert ze veiligheid voor anderen om zichzelf te zijn. Simone gelooft in het doorleven van pijn om te bloeien als een roos. Ze organiseert symposia, zoals het succesvolle Uitvaartfestival, waar ze rouw, liefde en levenskunst bespreekt.

LinkedIn: Simone Busscher heeft het over verlies, rouw, yoga, bewustzijn, retraite, verbinding, levenskunst en meer.

Ook op de lijst? Zo werkt het!

Groei met ons mee, wordt auteur op Gezondheid.nl

Gezondheid.nl put inspiratie uit persoonlijke verhalen en de kracht van sprekers die zich uitspreken, en stimuleert samenwerking voor een betere toekomst in de gezondheidssector, waardoor ze een bron van motivatie en verandering vormen. Ben je actief in de zorg of gezondheidssector, zoals een zorgprofessional, ggz-medewerker, personal trainer, therapeut, ervaringsdeskundige, of werk je aan een gezondheidscampagne of innovatie? Als je bijdraagt aan een gezonder Nederland, in welke vorm dan ook, nodigt Gezondheid.nl je uit om je impact te vergroten door bij te dragen aan ons platform.

Sluit je aan en deel je kennis en ervaringen.

LinkedIn Zorg influencers

Elke week stellen we een lijst samen met nieuwe LinkedIn influencers die actief zijn in de sociale- en zorgsector. Deze lijst wordt gedeeld op de LinkedIn-pagina's van Gezondheid.nl, en van daaruit verzamelen we suggesties voor de volgende lijst van LinkedIn influencers in de zorg.

Mensen die voor Gezondheid.nl schrijven voegen wij ook regelmatig toe aan de LinkedIn influencers lijst.

Reacties