Dag van de Digitale Zorg 2021
Maatschappelijke gezondheid
Maatschappelijke gezondheid
06/10/2023
2 min
0

Dag van de Digitale Zorg 2021 – Op naar volgend jaar!

06/10/2023
2 min
0

De allereerste editie van de Dag van de Digitale Zorg zit er alweer op. Tijdens de Dag van de Digitale Zorg 2021 hebben we met top-sprekers gesproken over het recht van Nederlanders op het medische dossier: de persoonlijke gezondheidsomgeving (PGO) en het elektronisch patiëntendossier (EPD). Diverse media hebben de Dag van de Digitale Zorg 2021 opgepakt. Volgend jaar organiseren we opnieuw de Dag van de Digitale Zorg. Wil jij erbij zijn? Lees dan verder!

Wat is de Dag van de Digitale Zorg?

Elk jaar valt de Dag van de Digitale Zorg op 1 juni. De Dag van de Digitale Zorg is een initiatief van GezondheidHuis en Gezondheid.nl. Op deze dag besteden we aandacht aan digitale ontwikkelingen in de zorg. We gaan in gesprek met top-sprekers, zorgverleners, ervaringsdeskundigen en mensen die zelf mooie (of mindere mooie) ervaringen hebben met digitale zorg.

Media

Diverse media hebben de allereerste Dag van de Digitale Zorg 2021 opgepakt. Daar zijn we ontzettend blij mee omdat de Dag van de Digitale Zorg iedereen aan gaat. Des te meer organisaties, verenigingen en bedrijven de Dag van de Digitale Zorg oppakken des te beter. Zo heeft bijvoorbeeld Zorgcentrale Noord een webinar georganiseerd die ook in het thema van de Dag van de Digitale Zorg stond. Verder was Ronald Helder van GezondheidHuis te horen op NPO Radio 5. Je kunt hier het radiofragment terugluisteren. Dit radiofragment is tevens ook een mooie samenvatting van wat er is besproken tijdens de Dag van de Digitale Zorg 2021.

Online webinar en fysieke bijeenkomst van de Dag van de Digitale Zorg

Waarom is de Dag van de Digitale Zorg noodzakelijk?

Digitale zorg is van levensbelang, of in ieder geval wordt dit elke dag relevanter. De zorg voor mensen is en zal altijd mensenwerk zijn. Tegelijk wordt de digitale component steeds prominenter. We kunnen steeds slimmer omgaan met ziekte en herstel. Digitale Zorg wordt steeds persoonlijker en op maat. Tijdens de Dag van de Digitale Zorg leggen we daar de loep op. Want; Digitale zorg hoort jou te ondersteunen bij je gezondheid! 

Voor wie is Dag van de Digitale Zorg?

De Dag van de Digitale Zorg is voor iedereen die zich privé en/of beroepsmatig bezighoudt met gezondheid, ziekte en herstel. En daarbij het digitale element in de (nabije) toekomst als enorme kans ziet, om mensen beter te helpen, ook in de Nederlandse zorg.

Dag van de Digitale Zorg 2022. Blijf bij!

Volgend jaar organiseren wij wederom de Dag van de Digitale Zorg op 1 juni 2022. Het thema maken we ruim van tevoren per mail bekend. Wil je op de hoogte gehouden worden van de Dag van de Digitale Zorg 2022? Je kunt je hier inschrijven voor de nieuwsbrief.

Wil jij graag spreken op de Dag van de Digitale Zorg 2022? Of wil je zelf iets organiseren voor de Dag van de Digitale Zorg binnen jouw organisatie? Neem dan vooral contact met ons op via deze link. Graag tot dan!

Reacties