Dennis Berkheij maakt zich druk
Maakt zich druk
Maakt zich druk
06/10/2023
1 min
0

Dennis Berkheij maakt zich druk

06/10/2023
1 min
0

#maaktzichdruk:

Werkgevers zorg kijk naar jezelf!

Dit bericht zag ik twee dagen terug op fb voorbij komen. Er zijn een aantal punten waar ik me aan erger. Dit artikel is namelijk eenzijdig beschreven. Er zijn geen vragen gesteld aan de zzp-ers die hun hart op de juiste plek hebben. Die niet continu te laat komen,  of afzeggen op het laatste moment. En die het niet om het geld te doen is.

Persoonlijk heb ik meer de vrijheid wanneer ik werk. Het financiële deel is een leuke bijkomstigheid maar ik moet er wel veel meer voor doen aan papierwerk. Ik moet zelf mijn pensioen afdragen. Ik betaal zelf een verzekering waarin ik zelf bepaal voor hoeveel en hoe snel ik uit laat keren bij ziekte. Genoeg risico’s lijkt me.

Een torenhoog uurtarief? Ik zou me schuldig voelen als ik zoiets tegen zou komen. De mensen die zoiets durven te vragen moeten zich maar eens achter de oren krabben.

De zorginstellingen en/of bemiddelingsbureaus zouden de normaal weldenkende mensen in de zorg als zzp-er van de zorgcowboys (zo worden ze nu eenmaal genoemd), of gelukzoekers moeten scheiden.

Dan denk ik dat de balans terug te vinden is voor zorgorganisaties. Het zal niet meteen lukken maar het is een eerste stap.

Zzp-ers over één en dezelfde kam scheren is zo makkelijk. Ik kom graag in gesprek met zorginstellingen die open staan voor een verfrissende open blik over de echte zzp-ers.

Kosten? €0,-😉

#openblik #zorgenmetliefde #zorginstellingen #hoorenwederhoor #zorgomdetoekomst #zorgzzp

Bron: LinkedIn post van Berkheij Zorgt

Maak jij je ook druk?

Laat je mening horen in de opmerkingen!

Reacties