feestvieren om lancering komonthaasten.nl
Maatschappelijke gezondheid
Ronald Helder
Maatschappelijke gezondheid
06/06/2024
4 min
0

Lancering nieuwe website voor het onthaasten en andere arrangementen

06/06/2024
4 min
0

Het is met grote vreugde dat we bij Landgoed de Zwanenhof de lancering van onze nieuwe website aankondigen! Deze gebruiksvriendelijke en overzichtelijke site, te vinden op komonthaasten.nl, biedt zorgmedewerkers en andere bezoekers de mogelijkheid om eenvoudig het onthaasten en andere arrangementen te reserveren. We vertellen je graag alles over de voordelen van onze vernieuwde website en de verschillende mogelijkheden die we bieden voor ontspanning, herstel en rust.

Nieuwe website: Toegankelijkheid en overzicht

Nieuwe website voor onthaasten

Gebruiksvriendelijke indeling

Een van de belangrijkste verbeteringen op onze nieuwe website is de gebruiksvriendelijke indeling. We hebben ervoor gekozen om het onthaasten op een aparte pagina te plaatsen, zodat bezoekers snel en eenvoudig kunnen vinden wat ze zoeken. Deze keuze is gemaakt om de ervaring voor onze bezoekers zo prettig mogelijk te maken en alle informatie overzichtelijk op één plek te hebben. Of je nu een zorgmedewerker bent die even wil ontsnappen aan de dagelijkse stress, of iemand die gewoon op zoek is naar een rustgevende retraite, de nieuwe website biedt alle informatie die je nodig hebt op één overzichtelijke plek.

Eenvoudig reserveren

Op komonthaasten.nl kunnen bezoekers eenvoudig hun gewenste arrangementen reserveren. Dit geldt zowel voor het onthaasten voor zorgmedewerkers als voor onze 1-daagse retraites die voor iedereen toegankelijk zijn. Het reserveringsproces van Bookingmood dat we aan de website hebben gekoppeld is intuïtief en snel, zodat je in een paar klikken jouw moment van rust kunt vastleggen. In de toekomst, als de wachtlijst weggewerkt is, zal ook het onthaasten meteen te reserveren zijn.

Onthaasten voor zorgmedewerkers

Waarom onthaasten voor zorgmedewerkers?

Zorgmedewerkers hebben vaak te maken met hoge werkdruk en stress. Bij Landgoed de Zwanenhof begrijpen we hoe belangrijk het is voor deze harde werkers om tijd te nemen voor zichzelf en te ontspannen. Daarom bieden we speciale onthaast programma's aan, exclusief en helemaal gratis voor zorgmedewerkers. Deze programma's zijn ontworpen om hen te helpen ontspannen, herstellen en weer op te laden. Zorgen voor de mensen die dagelijks hun leven wijden aan voor ons zorgen!

Benieuwd waarom het gratis is? Lees dan hier mijn persoonlijke verhaal.

Wachtlijst en uitbreiding

We zijn ons bewust van de grote vraag naar het onthaasten voor zorgmedewerkers, en er is momenteel een wachtlijst tot eind 2024. We werken hard aan het uitbreiden van onze faciliteiten en het openen van nieuwe locaties om aan deze groeiende vraag te kunnen voldoen. Ons doel is om uiteindelijk ook mensen uit andere sectoren, zoals het onderwijs, te kunnen helpen met hun behoefte aan onthaasten. We zijn achter de schermen echt enorm hard bezig om alles verder op te zetten.

We hadden nooit gedacht dat de vraag voor het onthaasten op ons Landgoed zo gigantisch hoog zou zijn. Natuurlijk wisten we dat er een behoefte was, de cijfers van uitval en uitstroom in de zorgsector kennen we, maar dit hadden we nooit kunnen bedenken. Aan de ene kant zijn we blij dat wij ons steentje kunnen bijdragen en aan de andere kant laat het ook zien dat de zorgsector op instorten staan. Of misschien al aan het instorten is? Het baart mij maar ook mensen die we spreken enorme zorgen!

Zoals ik ook al vorig jaar (2023) aangaf: "Wie zal er in de toekomst voor ons zorgen als er niet voldoende wordt gezorgd voor degenen die dagelijks voor anderen zorgen?"

1-daagse retraite: Een dag van rust en ontspanning

Wat te verwachten

Naast het onthaasten voor zorgmedewerkers, bieden we ook, sinds mei 2024, 1-daagse retraites aan die voor iedereen toegankelijk zijn. Deze retraites zijn perfect voor mensen die op zoek zijn naar een korte maar intensieve periode van ontspanning en rust. Gedurende deze dag kun je genieten van verschillende ontspannende activiteiten, zoals meditatie, creatieve sessies, yoga, mindfulness en meer. Allemaal te midden van de prachtige natuurlijke omgeving van Landgoed de Zwanenhof. Op dit moment organiseert Chatilla van Grinsven deze retraites.

Chatilla van Grinsven

Chatilla van Grinsven basketbal Landgoed de Zwanenhof

Chatilla van Grinsven, bekend van programma's als De Verraders en Expeditie Robinson, brengt haar expertise op het gebied van welzijn en retraites naar deze bijzondere dag. Tijdens de 1-daagse retraites neemt Chatilla je mee, ze deelt haar inspirerende carrièreverhaal, inzichten over stressmanagement en het omgaan met prestatiedruk, zowel in de wereld van topsport als daarbuiten. Dit zullen tools zijn die je kunt inzetten in je dagelijkse leven.

Uitbreiding naar andere sectoren

Onderwijssector

Bij Landgoed de Zwanenhof zien we ook een groeiende behoefte aan onthaasten in de onderwijssector. Leerkrachten en ander onderwijzend personeel ervaren vaak een hoge werkdruk, vergelijkbaar met die van zorgmedewerkers. De uitval is ook binnen deze groep enorm, dat gaat mij aan het hart. We zijn daarom bezig met het verkennen van specifieke onthaast programma's voor mensen uit het onderwijs. Ons doel is om ook hen de mogelijkheid te bieden om te ontspannen en op te laden, zodat ze met hernieuwde energie hun belangrijke werk kunnen voortzetten. Zij zijn, net als zorgpersoneel, onmisbare pilaren in onze samenleving!

Bezoek onze nieuwe website

bezoek onze nieuwe website komonthaasten.nl

Ontdek de mogelijkheden

Onze nieuwe website biedt een schat aan informatie over de verschillende arrangementen die we aanbieden. Of je nu geïnteresseerd bent in meerdere dagen onthaasten, een bezoek, of een 1-daagse retraite, je vindt alle details, arrangementen en mogelijkheden op komonthaasten.nl.

Gebruiksvriendelijke navigatie

Dankzij de overzichtelijke indeling en gebruiksvriendelijke navigatie kun je snel en eenvoudig de informatie vinden die je zoekt. We hebben er alles aan gedaan om jouw bezoek aan onze website zo aangenaam mogelijk te maken. Ontdek de verschillende mogelijkheden voor onthaasten & ontspanning en plan jouw bezoek aan Landgoed de Zwanenhof.

Stap dichterbij Mens Centraal

Ronald Helder is eigenaar van Landgoed de Zwanenhof

De lancering van onze nieuwe website is een belangrijke stap in ons streven om zorgmedewerkers en andere bezoekers te helpen ontspannen en herstellen. Met een gebruiksvriendelijke indeling, eenvoudig reserveringsproces en een breed scala aan arrangementen, biedt komonthaasten.nl alles wat je nodig hebt om jouw moment van rust te vinden. Bezoek onze website vandaag nog en ontdek hoe Landgoed de Zwanenhof jou kan helpen om te onthaasten en nieuwe energie op te doen.

Wordt ook onderdeel van Landgoed de Zwanenhof

Deelt je onze mening dat de zorg in Nederland beter, socialer en menselijker kan? Dan kunt je bijdragen aan onze missie & visie door een certificaat te kopen van Zwanenhof Heldere Zorg B.V.  ‘Zwanenhof’ waarmee je voor een stukje eigenaar wordt van Landgoed de Zwanenhof en zo de Zwanenhof financieel krachtig genoeg maakt om haar zorgconcepten te realiseren.

Meer informatie kun je hier vinden.

Reacties
Categorieën