8e Nationaal Congres voor Hospicezorg | 6 maart 2024 | ReeHorst, Ede
Advertorial
Marcellino Bogers
Advertorial
02/28/2024
1 min
0

8e Nationaal Congres voor hospicezorg 6 maart 2024

02/28/2024
1 min
0

In Nederland groeit de vraag naar hospicezorg, een gerichte vorm van zorg voor mensen in de terminale fase die niet thuis of in een ziekenhuis kunnen of willen verblijven. Om te voldoen aan deze groeiende behoefte en om professionals in dit veld te ondersteunen, organiseert Congressen met Zorg, in samenwerking met partners, het 8e Nationale Congres voor Hospicezorg.

Datum, Tijd, Locatie en Inschrijving

Het congres vindt plaats op woensdag 6 maart 2024 van 9.30-16.30 uur in congrescentrum ReeHorst, Ede. Het 8e Nationale Congres voor Hospicezorg neemt je mee op een inspirerende ontdekkingsreis door verschillende facetten van de zorg voor mensen in de laatste fase van hun leven.

Wat kun je verwachten?

Tijdens dit congres wordt een breed scala aan onderwerpen behandeld, gericht op het bieden van waardevolle inzichten en praktische vaardigheden voor professionals in de hospicezorg. Enkele hoogtepunten van het programma zijn:

  • Selectiecriteria voor Hospiceplaatsing: Leer hoe je kunt beoordelen of een hospice geschikt is voor een potentiële bewoner.
  • Complementaire Zorginterventies: Ontdek strategieën om complementaire zorginterventies te implementeren die het comfort van patiënten verder verbeteren.
  • Samenwerking tussen Zorgverleners: Verken manieren om de samenwerking tussen formele en informele zorgverleners te versterken voor een naadloze zorgervaring.
  • Complexiteit van Zorgvragen: Krijg inzicht in een aanpak om de complexiteit van zorgvragen te beoordelen voor, tijdens en na opname in een hospice.
  • Behandeling van Symptomen: Leer effectieve strategieën voor het omgaan met veelvoorkomende symptomen zoals een droge mond bij terminale patiënten.
  • Zelfreflectie en Uitvaartvoorbereiding: Ontdek het belang van zelfreflectie en voorbereiding op de eigen uitvaart, een essentieel aspect van het werken in de hospicezorg.

Voor Wie Is Het Congres? 

Het 8e Nationale Congres voor Hospicezorg is speciaal voor verpleegkundigen, verpleegkundig specialisten, verzorgenden en vrijwilligers die werkzaam zijn in hospices.

Accreditatie

Accreditatie is aangevraagd bij het KR V&V, het VSR en het SKGV, waardoor deelname aan dit congres ook professionele accreditatiepunten kan opleveren.

Wil je meer kennis over dit onderwerp, inspiratie en je vaardigheden verbeteren in de hospicezorg? 

Schrijf je dan nu in voor het 8e Nationale Congres voor Hospicezorg!

Dit artikel is een partnerartikel; voor wie geïnteresseerd is in samenwerken, bekijk opties voor het plaatsen van artikelen en advertorials hier.

Reacties
Categorieën