Het Nachtcongres van Congressen met zorg
Advertorial
Marcellino Bogers
Advertorial
04/03/2024
1 min
0

Het Nachtcongres van Congressen MetZorg

04/03/2024
1 min
0

Overdag zijn er honderdduizenden verpleegkundigen en verzorgenden aan het werk, maar als Nederland slaapt zijn dat er maar een paar duizend. Als jij er daar één van bent, is het Nachtcongres speciaal voor jou. Want als het ‘s nachts donker en stil wordt en je patiënten of cliënten zich eenzaam en angstig voelen, dan houd jij hun hand vast en troost ze. Jij brengt die verwarde patiënt naar het juiste bed, verwarmt melk voor wie niet kan slapen en vangt familie op die waakt bij hun dierbare. Bijna onzichtbaar, maar elke nacht dichtbij.

Wat kun je verwachten?

Tijdens het Nachtcongres steken we alle verpleegkundigen en verzorgenden die (soms of regelmatig) in de nachtdienst werken een hart onder de riem en besteden we aandacht aan specifieke zaken en situaties waar je tijdens je nachtdienst mee te maken hebt of kunt krijgen. Reken op een vrolijke en muzikale nacht, met inspirerende sprekers en interessante lezingen en workshops! Na afloop ben je op de hoogte van onder meer:

  • Wat er gebeurt tijdens je slaap en waarom slaap goed voor je is
  • Wat ’s nachts werken op de ambulance inhoudt
  • Wat je kunt doen als iemand gek wordt van de jeuk
  • Hoe je je (morele) veerkracht kunt behouden
  • Hoe we de zorg voor mensen met dementie mooier en inclusiever kunnen maken
  • Hoe je kunt handelen bij levensbedreigende situaties
  • Hoe je met je team kunt blijven presteren onder druk
  • Hoe je agressief gedrag kunt de-escaleren
  • Hoe je met voeding het beste uit jezelf kunt halen
  • Hoe je palliatieve zorg voor mensen met een verstandelijke beperking borgt

Kom jij ook? Onder de deelnemers die zich voor 30 april hebben aangemeld verloten we zeven exemplaren van het nieuwe boek van Teun Toebes en Jonathan de Jong: ‘Een wereld te winnen’.

Datum, tijd, locatie en inschrijving

Het Nachtcongres vindt plaats in de nacht van 30 op 31 mei 2024 van 21.30 tot 6.00 uur in Akoesticum te Ede. Akoesticum bevindt zich in de voormalige Frisokazerne en ligt op slechts 5 minuten loopafstand van intercitystation Ede-Wageningen. Kom je met de auto? Je kunt parkeren op het kazerneterrein.

Meld je hier aan!

Voor wie?

Het Nachtcongres is bestemd voor alle verpleegkundigen en verzorgenden die (soms of regelmatig) in de nachtdienst werken.

Accreditatie

Accreditatie is toegekend door het Accreditatiebureau Kwaliteitsregister V&V voor 6 punten.

Meer over Congressen MetZorg

Congressen MetZorg organiseert congressen, na- en bijscholingsbijeenkomsten, over relevante onderwerpen in de zorg waar verpleegkundigen en verzorgenden in hun dagelijkse praktijk mee te maken hebben of krijgen. Marcellino Bogers, medeoprichter van Congressen MetZorg, is dagvoorzitter, congresontwikkelaar, provocatief coach, trainingsacteur en mede-auteur van 'Humor als verpleegkundige interventie 2.0'.

Dit artikel is een partnerartikel; voor wie geïnteresseerd is in samenwerken, bekijk opties voor het plaatsen van artikelen en advertorials hier.

Reacties
Categorieën