LinkedIn Influencers in de sociale- en zorgsector
Influencers in de sociale- en zorgsector
Influencers in de sociale- en zorgsector
11/13/2023
4 min
0

#5 LinkedIn Influencers in de sociale- en zorgsector

11/13/2023
4 min
0

Elke week zetten we zes opmerkelijke LinkedIn influencers in de schijnwerpers, die actief zijn binnen de sociale- en zorgsector. Deze inspirerende professionals en ervaringsdeskundigen belichten thema's zoals bijvoorbeeld jeugdzorg, gezondheid, trauma en preventie. Hun waardevolle inzichten verdienen absoluut jouw aandacht. We streven ernaar om een krachtige stem te geven aan de voorvechters van verandering en de belangen te behartigen van degenen die binnen de zorgsector mogelijk niet genoeg gehoord worden. Heb jij suggesties voor andere inspirerende personen? Deel ze gerust in de reacties hieronder. Samen stellen we wekelijks een nieuwe lijst samen op de LinkedIn-pagina's van Gezondheid.nl.

Deze week in de sociale- en zorgsector influencer lijst:

  • Peter Dijkshoorn
  • Nadia Ait Hammou
  • Teun Toebes
  • Rob Bruntink
  • Nikki van der Velden
  • Christel Rombouts

Lees hieronder meer over deze zorghelden en waar zij over praten op hun LinkedIn-pagina's.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig een overzicht in je mail. Wie weet sta jij er binnenkort tussen?

Peter Dijkshoorn

Peter Dijkshoorn is een toegewijde kinder- en jeugdpsychiater met een passie voor het verbeteren van het jeugdhulpstelsel. Als Landelijk ambassadeur lerend jeugdstelsel voor OZJ, VNG en VWS zet hij zich in voor de versterking van de jeugd-ggz, jeugdzorg en jeugdbescherming, met betrokkenheid van ouders en jeugdigen en in samenwerking met kennisinstituten en zorgorganisaties, om zo grote ambities te realiseren en kinderen de juiste zorg te bieden.

LinkedIn: Peter Dijkshoorn heeft het over preventie, suïcide, jeugdhulp, jongeren, kinderen, zorg, kindermishandeling, mentale gezondheid en meer.

Nadia Ait Hammou

Nadia Ait Hammou is een toegewijde beleidsadviseur in de gezondheidszorg en regieverpleegkundige bij Spaarne Gasthuis met meer dan 12 jaar ervaring in verschillende zorginstellingen. Ze is vastberaden om de zorg in Nederland duurzamer en toekomstbestendiger te maken, en ze heeft zich ingezet voor de belangen van zowel patiënten als zorgmedewerkers. Met een achtergrond in Bestuurskunde en Health Sciences, streeft ze ernaar om kwaliteit van zorg te verbeteren en werkplezier te vergroten, en ze is actief betrokken bij projecten en platforms om deze doelen te bereiken.

LinkedIn: Nadia Ait Hammou heeft het over zorg, onderwijs, gezondheidszorg, besluitvorming, zorgvernieuwing, inclusie, corona, politiek en meer.

Teun Toebes

Teun Toebes is een inspirerende Nederlandse verpleegkundige en auteur met een diepe toewijding aan de dementiezorg. Zijn passie voor mensen met dementie leidde hem naar een bijzondere aanpak: permanent samenwonen met hen in een verpleeghuis om vreugde en persoonlijk contact te bevorderen en hun levenskwaliteit te verbeteren. Als oprichter van de stichting sTeun en toeverlaat en de drijvende kracht achter de indrukwekkende documentaire "Human Forever," is Teun Toebes een jonge, gepassioneerde initiatiefnemer en een vooraanstaande stem in de dementiezorg, met prijzen en erkenning die zijn missie onderstrepen om de zorg voor mensen met dementie wereldwijd menselijker te maken.

LinkedIn: Teun Toebes heeft het over dementie, alzheimer, zorg, verpleging, menselijke zorg, inclusie, verandering en meer.

Rob Bruntink

Rob Bruntink is een ervaren journalist, auteur en expert in palliatieve zorg. Sinds 1996 heeft hij uitgebreid geschreven over palliatieve zorg, hospicezorg en uitvaartzorg. Als hoofdredacteur van vakbladen zoals Pallium en Pal voor u, heeft hij bijgedragen aan het verspreiden van kennis over palliatieve zorg. Naast zijn publicaties in diverse tijdschriften heeft hij ook meerdere boeken geschreven over dit onderwerp. Als vrijwilliger in palliatieve terminale zorg, zowel in hospices als bij thuiszorg, heeft hij praktische ervaring opgedaan. Als mede-eigenaar van Bureau MORBidee zet hij zich in om de dood bespreekbaarder te maken en de kwaliteit van leven en sterven te verbeteren.

LinkedIn: Rob Bruntink heeft het over palliatieve zorg, verlies, rouw, verlieservaringen, verwenzorg, kanker, ziekte, zelfdoding, verbinding, nalatenschap en meer.

Nikki van der Velden

Nikki van der Velden is de oprichtster van The Breathwork Movement, een platform gewijd aan de kracht van de adem. Als schrijver en community builder is ze gepassioneerd over ademwerk, mentale gezondheid en het verbeteren van levenskwaliteit. Na een langdurige strijd met post-commotioneel syndroom ontdekte ze de helende kracht van de adem en zette haar missie in gang om zoveel mogelijk mensen bewust te maken van de adem als een essentiële pijler voor gezondheid en persoonlijke groei. Haar platform deelt kennis en ervaring om een kalmer hoofd, een gezonder lichaam en een bewuster leven te bevorderen.

LinkedIn: Nikki van der Velden heeft het over ademhaling, burn-out, stress, preventie, herstel, gezond leven, mentale gezondheid en meer.

Christel Roombouts

Christel Rombouts is transformatief coach, huisarts en pionier in Body-Mind-Energy Medicine. Haar persoonlijke reis leidde haar naar een dieper begrip van menselijke gezondheid en genezing. Ze combineert haar medische achtergrond met energiewerk en systemisch werk om mensen te begeleiden naar gezondheid en welzijn. Haar missie is om de gezondheidszorg te transformeren en professionals te helpen zelfzorg te integreren in hun veeleisende werkleven. Als gastdocent maakt ze complexe kennis toegankelijk. Haar doel is heling en bewustwording bevorderen.

LinkedIn: Christel Rombouts heeft het over leefstijl, meditatie, mindfulness, positiviteit, huisartsen, zorgverlening, emoties, mentale gezondheid en meer.

Ook op de lijst? Sluit je aan!

Groei met ons mee, wordt auteur op Gezondheid.nl

Gezondheid.nl put inspiratie uit persoonlijke verhalen en de kracht van sprekers die zich uitspreken, en stimuleert samenwerking voor een betere toekomst in de gezondheidssector, waardoor ze een bron van motivatie en verandering vormen. Ben je actief in de zorg of gezondheidssector, zoals een zorgprofessional, ggz-medewerker, personal trainer, therapeut, ervaringsdeskundige, of werk je aan een gezondheidscampagne of innovatie? Als je bijdraagt aan een gezonder Nederland, in welke vorm dan ook, nodigt Gezondheid.nl je uit om je impact te vergroten door bij te dragen aan ons platform.

Sluit je aan en deel je kennis en ervaringen.

LinkedIn Zorg influencers

Elke week stellen we een lijst samen met nieuwe LinkedIn influencers die actief zijn in de sociale- en zorgsector. Deze lijst wordt gedeeld op de LinkedIn-pagina's van Gezondheid.nl, en van daaruit verzamelen we suggesties voor de volgende lijst van LinkedIn influencers in de zorg. 

Mensen die voor Gezondheid.nl schrijven voegen wij ook regelmatig toe aan de LinkedIn influencers lijst.

Reacties