LinkedIn Influencers in de sociale- en zorgsector
Influencers in de sociale- en zorgsector
Influencers in de sociale- en zorgsector
02/26/2024
3 min
0

#20 LinkedIn Influencers in de sociale- en zorgsector

02/26/2024
3 min
0

Elke week belichten we een nieuwe lijst van invloedrijke LinkedIn-profielen in de sociale- en zorgsector. Deze diverse groep influencers belicht een breed scala aan onderwerpen, variërend van baanbrekende innovaties in de ouderenzorg tot het bevorderen van gezonde eetgewoonten, van het ondersteunen van mentaal welzijn tot het delen van inspirerende ervaringsverhalen. Laat je inspireren door de mensen die het verschil maken!

Deze week in de sociale- en zorgsector influencer lijst:

  • Rhijja Jansen
  • Tim 'S Jongers
  • Okrah Donkor
  • Estrella Montoya
  • Ton in 't Veen
  • Chantal Linders

Lees hieronder meer over deze zorghelden en waar zij over praten op hun LinkedIn-pagina.

Rhijja Jansen

Rhijja Jansen is een ervaren freelance journalist en tekstschrijver, gespecialiseerd in diverse onderwerpen. Na haar opleiding aan de School voor Journalistiek in Utrecht, met een focus op tijdschriften, begon ze haar carrière bij popblad Break Out! Later werkte ze voor gerenommeerde titels zoals Viva, Metro, Cosmo, Parool, Veronica Magazine en Volkskrant Magazine. Ook heeft ze boeken geschreven over daten en is ze webredacteur voor verschillende gezondheidszorgwebsites. Momenteel is ze hoofdredacteur van het vakblad Tijdschrift voor Verzorgenden. Zoek je verhalen over verzorgenden en verpleegkundigen? Dan ben je bij Rhijja Jansen op het juiste adres

LinkedIn: Rhijja Jansen heeft het over de zorg, verpleegkundigen, gezondheidszorg, journalistiek, televisie, ervaringsverhalen en meer.

Tim 'S Jongers

Tim 'S Jongers, directeur van de Wiardi Beckman Stichting, is een prominente stem in Nederland, gericht op sociale rechtvaardigheid en maatschappelijke verandering. Als politicoloog en bestuurskundige richt hij zich op de kloof tussen arm en rijk, met een focus op de kwetsbaarheid van mensen in de samenleving. Zijn werk, waaronder het boek "Beledigende Broccoli", belicht structurele ongelijkheid en pleit voor een inclusiever beleid. Zijn passie voor non-fictie weerspiegelt zijn drang naar kennis en het blootleggen van maatschappelijke structuren.

LinkedIn: Tim 'S Jongers heeft het over politiek, bestaanszekerheid, solidariteit, armoede, bestaansonzekerheid, oplossingen, ervaringsverhalen, kansenongelijkheid en meer.

Okrah Donkor

Okrah Donkor, directeur en oprichter van Triple ThreaT, is een bevlogen marketingexpert, public speaker, sociaal ondernemer en community builder. Zijn passie voor coaching, sociaal ondernemerschap en marketing wordt gevoed door zijn liefde voor basketbal, waar discipline, mentaliteit en doorzettingsvermogen centraal staan. Sinds 2009 inspireert en stimuleert hij jongeren via Triple ThreaT om hun passie na te streven. Met een master in marketing van de Vrije Universiteit van Amsterdam leidt Okrah de organisatie naar nieuwe hoogten, waarbij community, rolmodellen en lifestyle worden ingezet om jongeren zelfredzaam te maken. Als mede-oprichter van Triple ThreaT basketbalclub draagt hij bij aan de ontwikkeling van jongeren in de gemeenschap.

LinkedIn: Okrah Donkor heeft het over jongeren, jeugd, sport, verbinding, veerkracht, empowerment, dromen, het systeem, sociale impact en meer.

Estrella Montoya

Estrella Montoya, auteur van het boek 'Hormonen & Vrouwen', is een gerespecteerde psycholoog met een PhD in Biopsychologie. Met haar expertise in hormonen en sociaal-emotioneel gedrag heeft ze baanbrekend onderzoek verricht, gepubliceerd in (inter)nationale tijdschriften en deelt ze regelmatig haar inzichten in de media. Als klinisch psycholoog brengt ze haar kennis in de praktijk. In haar boek 'Hormonen en vrouwen' belicht Estrella Montoya de verschillende fasen waarin het vrouwenlichaam hormonale veranderingen ondergaat, van de menstruatiecyclus tot aan de menopauze, om zo essentiële informatie te verstrekken die vrouwen vaak missen over hun eigen lichaam.

LinkedIn: Estrella Montoya heeft het over hormonen, vrouwen, lichaam, onderzoek, emoties, hersenen, gedrag menstruele cyclus, menopauze en meer.

Ton in ’t Veen

Ton in 't Veen is een mantelzorgveteraan met een diepgaande missie om innovatie te stimuleren in de zorg, geïnspireerd door zijn persoonlijke ervaringen met zijn overleden vrouw, die leed aan Alzheimer. Hij gelooft sterk in het creëren van waarde voor eindgebruikers en pleit voor een zorgsysteem dat zich richt op wat wél mogelijk is, in plaats van alleen maar te streven naar efficiëntie en kostenbesparing. Met een scherp oog voor de behoeften van mensen met dementie en hun mantelzorgers, zet hij zich volledig in voor hun welzijn en streeft hij naar positieve verandering in de zorgsector, zowel lokaal als wereldwijd.

LinkedIn: Ton in ’t Veen heeft het over mantelzorg, dementie, alzheimer, leiderschap, formele zorg, informele zorg, oplossingsgericht denken, ervaringsverhalen en meer.

Chantal Linders

Chantal Linders, oprichter van Greenhabit, combineert haar expertise in IT en gedragsverandering om gepersonaliseerde gezondheidsprogramma's te ontwikkelen. Haar ervaring met een rugoperatie op jonge leeftijd inspireerde haar om de kracht van mindset te omarmen. Met een radicaal idee om goede gewoonten te bevorderen via slimme technologie, leidt ze een revolutie in positieve gezondheid. Samen met haar echtgenoot Mark creëert ze innovatieve programma's die bewustzijn en zelfontwikkeling stimuleren. Linders' motto: "Je hebt altijd een keuze, onder alle omstandigheden."

LinkedIn: Chantal Linders heeft het over data, e-health, gezondheid, leefstijl, zorginnovatie, gedragsverandering, mindset, preventie, techniek en meer.

Wil jij ook op de sociale- en zorgsector lijst?

Wil jij ook op de sociale- en zorgsector lijst?

Gezondheid.nl put inspiratie uit persoonlijke verhalen en de kracht van sprekers die zich uitspreken, en stimuleert samenwerking voor een betere toekomst in de gezondheidssector, waardoor ze een bron van motivatie en verandering vormen. Ben je actief in de zorg of gezondheidssector, zoals een zorgprofessional, ggz-medewerker, personal trainer, therapeut, ervaringsdeskundige, of werk je aan een gezondheidscampagne of innovatie? Als je bijdraagt aan een gezonder Nederland, in welke vorm dan ook, nodigt Gezondheid.nl je uit om je impact te vergroten door bij te dragen aan ons platform.

Sluit je aan en deel je kennis en ervaringen.

LinkedIn Zorg influencers

Elke week stellen we een lijst samen met nieuwe LinkedIn influencers die actief zijn in de sociale- en zorgsector. Deze lijst wordt gedeeld op de LinkedIn-pagina's van Gezondheid.nl, en van daaruit verzamelen we suggesties voor de volgende lijst van LinkedIn influencers in de zorg. Mensen die voor Gezondheid.nl schrijven voegen wij ook regelmatig toe aan de LinkedIn influencers lijst.

Reacties