LinkedIn Influencers in de sociale- en zorgsector
Influencers in de sociale- en zorgsector
Influencers in de sociale- en zorgsector
12/11/2023
3 min
0

#9 LinkedIn Influencers in de sociale- en zorgsector

12/11/2023
3 min
0

Elke week brengen we boeiende LinkedIn-professionals uit de sociale- en zorgsector onder de aandacht. Deze diverse groep experts belicht thema's als gezonde levensstijl, medische innovaties en welzijn. Van mentale gezondheid tot fysieke gezondheid en meer. Hun inspirerende inzichten verdienen jouw aandacht. Ontdek wekelijks op maandag nieuwe namen en deel gerust jouw suggesties voor andere opmerkelijke LinkedIn-gezondheidsinfluencers in de reacties hieronder!

Deze week in de sociale- en zorgsector influencer lijst:

  • Frank Bonekamp
  • Nadia E.
  • Chi Lueng Chiu
  • Noorda Eva
  • Moraya Lopez
  • Che La Croes

Lees hieronder meer over deze zorghelden en waar zij over praten op hun LinkedIn-pagina. We blijven wekelijks een nieuwe lijst samenstellen. Heb jij namen die we moeten toevoegen aan deze inspirerende mix?

Frank Bonekamp

Frank Bonekamp, directeur van stichting Socialrun, is de visionaire kracht achter dit initiatief dat streeft naar inclusie voor mensen met psychische aandoeningen. Zijn rol als bedenker en aanjager van diverse projecten binnen de organisatie en zijn connecties in de GGZ dragen bij aan het verbinden van diverse organisaties en het vergroten van maatschappelijke betrokkenheid.

LinkedIn: Frank Bonekamp heeft het over inclusie, medemenselijkheid, mentale gezondheid, ggz, ervaringsverhalen en meer.

Nadia E.

Nadia E., adviseur en trainer bij Healthonomics, excelleert in diverse domeinen zoals cultuursensitieve zorg, gezondheidsvaardigheden, en laaggeletterdheid. Met uitgebreide ervaring in de zorg en inclusieve benaderingen biedt ze op maat gemaakte oplossingen. Haar passie voor gezondheidsverschillen en inclusieve zorg vertaalt ze ook naar haar schrijfwerk over de gezondheidszorg.

LinkedIn: Nadia E. heeft het over inclusie, mantelzorg, gezondheidszorg, palliatievezorg, cultuursensitieve zorg, transculturele psychiatrie en meer.

Chi Lueng Chiu

Chi Lueng Chiu is de eigenaar van Chivo, een kenniscentrum gericht op vitaliteit, fitness en leefstijl. Als voormalig personal trainer en strength & conditioning coach onderzoekt hij diepgaand de essentie van vitaliteit. Zijn focus ligt op het verbeteren van vitaliteit in de samenleving, waarbij hij individuen en klanten begeleidt om dit te realiseren. In 2009 startte hij Chivo vanuit deze zoektocht.

LinkedIn: Chi Lueng Chiu heeft het over de gezondheidszorg, vitaliteit, leefstijl, preventie, wetenschap, politiek, leiderschap, onderzoek en meer.

Noorda Eva

Eva Noorda is een voormalig oncologisch chirurg, werkzaam bij Isala in Zwolle. Ze heeft haar focus verlegd naar Integrative Medicine en leefstijl in de zorg. Als projectleider in Isala en betrokken bij landelijke organisaties, bevordert ze de integratie van leefstijl in de gezondheidszorg. Haar doel is gepersonaliseerde kankerzorg en het introduceren van leefstijl als essentieel aspect van patiëntenzorg Als bestuurslid en voorzitter van diverse organisaties draagt ze bij aan de ontwikkeling van integratieve zorg.

LinkedIn: Noorda Eva heeft het over preventie, kanker, zorg, leefstijl, geneeskunde, voeding, gezondheid en meer.

Moraya Lopez


Moraya Lopez is een gepassioneerde zangeres, songwriter en jeugdzorgspecialist. Geboren in Amsterdam, deelt Moraya haar tumultueuze jeugd in muziek, waarbij ze de stem van kwetsbare jongeren vertegenwoordigt. Haar debuutalbum 'Valse Start' belicht autobiografische en helende nummers, een ode aan overwonnen uitdagingen. Moraya, een krachtige spreker, inspireert door haar diepgaande teksten en betrokkenheid bij jeugdzorg.

LinkedIn: Moraya Lopez heeft het over jeugdzorg, muziek, theater, trauma, mentale gezondheid, jongeren en meer.

Che La Croes

Che La Croes, een Health Scientist en SKJ-geregistreerde professional, is tevens docent Social Work aan de Hogeschool van Amsterdam en debatleider bij Trias Pedagogica. Met een Master in Gezondheidswetenschappen en ervaring in het sociaal domein deelt hij zijn expertise. Zijn inzichten dragen bij aan het doorbreken van taboes en het bevorderen van maatschappelijke verandering.

LinkedIn: Che La Croes heeft het over armoede, zorg, verbinding, vaderschap, maatschappelijke problemen, menselijke maat en meer.

Wil jij ook op de sociale- en zorgsector lijst?

Gratis Publiceren tot 2024: Jouw Kans om te Schrijven voor Gezondheid.nl!

Gezondheid.nl put inspiratie uit persoonlijke verhalen en de kracht van sprekers die zich uitspreken, en stimuleert samenwerking voor een betere toekomst in de gezondheidssector, waardoor ze een bron van motivatie en verandering vormen. Ben je actief in de zorg of gezondheidssector, zoals een zorgprofessional, ggz-medewerker, personal trainer, therapeut, ervaringsdeskundige, of werk je aan een gezondheidscampagne of innovatie? Als je bijdraagt aan een gezonder Nederland, in welke vorm dan ook, nodigt Gezondheid.nl je uit om je impact te vergroten door bij te dragen aan ons platform.

Sluit je aan en deel je kennis en ervaringen.

LinkedIn Zorg influencers

Elke week stellen we een lijst samen met nieuwe LinkedIn influencers die actief zijn in de sociale- en zorgsector. Deze lijst wordt gedeeld op de LinkedIn-pagina's van Gezondheid.nl, en van daaruit verzamelen we suggesties voor de volgende lijst van LinkedIn influencers in de zorg. Mensen die voor Gezondheid.nl schrijven voegen wij ook regelmatig toe aan de LinkedIn influencers lijst.

Reacties