Gezondheid.nl is op zoek naar een koploper
Maatschappelijke gezondheid
Maatschappelijke gezondheid
06/10/2023
1 min
0

Ben jij de koploper die wij zoeken of ken je er een?

06/10/2023
1 min
0

In onze samenleving staan we voor kleine en grote uitdagingen als het gaat om onze gezondheid en zorgvoorzieningen. Gezondheid.nl is op zoek naar mensen die het anders willen doen, de handen uit de mouwen willen steken of dit allang doen om Nederland (fysiek en mentaal) gezonder te maken. Heb jij een vernieuwende visie, missie of oplossing om verandering te weeg te brengen? Zie jij dat het anders moet en/of kan? Dan ben jij de koploper die wij zoeken!

Zet jij je in voor een gezonder Nederland?

Kan werken aan gezondheid ook anders? Ja, vinden wij. Op LinkedIn, Twitter, YouTube, Instagram en Facebook maar ook offline zien we prachtige en soms diep trieste verhalen voorbijkomen van mensen die zich uitspreken en inzetten voor zichzelf en anderen. Doeners en denkers die vooruitgang laten zien en daarmee anderen inspireren om in beweging te komen. Dat zijn de koplopers die wij een podium geven!

Voorbeelden van Gezondheid.nl koplopers

Weet jij hoe we het tekort van GGZ-psychologen kunnen oplossen? Heb jij een applicatie ontwikkeld om mensen in beweging te krijgen? Zorg jij voor meer verbinding in het sociale domein? Weet jij hoe we eenzaamheid kunnen tegengaan of verminderen? Doe jij onderzoek naar een gelukkiger en positiever Nederland? Heb jij iets meegemaakt, ontbrak de oplossing maar denk jij deze te hebben?

Kijk op ons YouTube kanaal of op onze website voor prachtige voorbeelden.

Ben jij de koploper die wij zoeken?

Voel jij je aangesproken en wil je met jouw verhaal op gezondheid.nl? Vertel het ons! Upload een filmpje van jezelf en vertel ons in een paar zinnen (200 woorden) waarom Nederland jouw verhaal moet horen via WeTransfer.com naar redactie@gezondheid.nl. Dan zorgen wij dat we je boodschap wordt verspreid, samen met onze gezondheidscommunity. De eerste video plaatsen wij gratis op ons platform!

Heb je geen video? Maak ‘m heel eenvoudig zelf met je telefoon. Wij hebben hier een handleiding voor je klaargezet. Liever een artikel of wil je dat wij langskomen om een video op te nemen? Bekijk dan hier de mogelijkheden.

Ken jij een koploper?

Lees je dit verhaal en moet je meteen aan een persoon, stichting of bedrijf denken die volgens jou meer aandacht verdient? Stuur dit artikel dan vooral door of deel het onder een (social media) bericht als je iets interessants voorbij ziet komen van een koploper die jou inspireert. Een groter compliment kan je een ander natuurlijk niet geven!

Beweeg mee!

Ben jij al lid van onze gezondheidscommunity? Word Deelgenoot en sluit je aan. We zijn nog druk aan het bouwen aan een forum, applicatie en een grote kennisbank. Updates ontvangen over deze ontwikkelingen?

Reacties