Handleiding voor het uploaden van een koploper video
Maatschappelijke gezondheid
Maatschappelijke gezondheid
06/10/2023
1 min
0

Koplopers in beeld: handleiding voor eigen video

06/10/2023
1 min
0

Wil jij graag een groter, breder of nieuw publiek aanspreken met jouw verhaal? Plaats dan een video op ons gezondheidsplatform! In dit artikel geven we je een aantal tips en instructies over hoe jij een video kunt uploaden op ons platform zodat wij het vervolgens de wereld kunnen insturen.

Wat geweldig dat je als ‘koploper’ jouw video wilt plaatsen!

Gezondheid.nl zorgt ervoor dat jouw verhaal als koploper kort en bondig wereldkundig wordt. We plaatsten het filmpje op YouTube. Om de verspreiding zo groot mogelijk te maken, kiezen we voor een duur van maximaal 59 seconden, zodat Insta ook meedoet.

Upload je video van maximaal 59 seconden en vertel in een paar zinnen (max 200 woorden) waarom Nederland jouw verhaal moet horen via WeTransfer naar onze redactie.

Heb je geen video?

Maak ‘m heel eenvoudig zelf met je telefoon. Zorg dat je telefoon horizontaal staat (YouTube is ‘breedbeeld’). Oefen even voordat je iets inspreekt en bekijk even deze tips van Saskia of deze van Marthijn.

Ben je te verstaan?

Strek je arm uit zodat je goed in beeld bent. Wil je de telefoon neerzetten of dat iemand anders de telefoon vasthoudt, zorg er dan voor dat je niet te ver van je telefoon bent, in een rustige ruimte staat (of zit) of stille plek buiten. Niet inzoomen en voldoende licht. Anders verstaan we je misschien niet of ben je een silhouet. Dat zou zonde zijn.

In de camera en niet naar het scherm

Kijk in de camera van je telefoon en niet op je scherm. Plak eventueel een papiertje met onderwerpen naast je telefoon, zodat je ‘alles’ vertelt en niets vergeet. Wees kort, bondig en spreek vanuit je hart. Maar spreek vooral niet te snel!

Succes!

We vragen even geduld

Jouw verhaal past ongetwijfeld op ons platform. Toch moeten we even door alle inzendingen heen. Je weet maar nooit. Dat betekent dat we jouw filmpje en je toelichting niet direct live zetten. Niet getreurd, het gaat maar om een paar werkdagen. Dan laten we je weten wanneer het geplaatst is.

Heb je nog een vraag? 

Stel ‘m snel: redactie@gezondheid.nl

Dank en tot snel!

Reacties