Chatilla van Grinsven in gesprek met BN'ers
Mentale Gezondheid
Mentale Gezondheid
06/10/2023
1 min
0

Chatilla van Grinsven komt met nieuwe podcast over tegenslagen met BNers als gasten

06/10/2023
1 min
0

Vandaag kondigt Chatilla van Grinsven met veel enthousiasme de lancering aan van haar "Chatilla's Podcast" op 8 juni.  Een boeiende serie waarin voormalig topsporter en TV-persoonlijkheid Chatilla in gesprek gaat met bekende Nederlanders over hun ervaringen met tegenslagen. De podcast belicht inspirerende verhalen van tegenslag tot persoonlijke groei en is vanaf donderdag 8 juni wekelijks beschikbaar op verschillende podcastplatforms waaronder Spotify.

Chatilla in gesprek met bekende Nederlanders over tegenslagen

Chatilla, bekend van haar basketbalcarrière en verschillende tv-programma’s, gaat luisteraars meenemen in de persoonlijke reizen van bekende Nederlanders en laten zien hoe ze tegenslagen hebben overwonnen, of hoe zij er momenteel doorheen gaan. Zo gaat ze de diepte in met gasten als Jurgen Raymann, Pierre van Hooijdonk, Dirk Kuyt t/m Leontien van Moorsel, Barbara Barend, Marianne Timmer, Charly Luske, Dennis Wilt en nog vele meer. Door het delen van persoonlijke verhalen over het omgaan met tegenslagen en de lessen die ze hieruit hebben geleerd hoopt Chatilla luisteraars te kunnen inspireren en te motiveren.

Solo afleveringen Chatilla's Podcast

Naast de diepgaande interviews met BN'ers, komt Chatilla's Podcast ook met solo-afleveringen. Afleveringen met intens persoonlijke verhalen die worden onderbouwd door inzichten van verschillende experts op deze gebieden. Hierdoor krijgen luisteraars praktische tools en strategieën om hun eigen veerkracht te vergroten. Chatilla: “Het is mijn hoop dat deze verhalen mensen beweegt hun eigen uitdagingen aan te gaan en veerkracht op te bouwen’’.

Over Chatilla van Grinsven

Chatilla van Grinsven was de afgelopen jaren te zien in programma’s zoals De Verraders (winnaar 2021, RTL4), Expeditie Robinson (RTL4), Secret Duets (RTL4), De Tijd van Ons Leven (NPO1) & The Big Balance (SBS6). Daarnaast schuift ze als sportdeskundige regelmatig aan bij Nederlandse praatprogramma’s.

Abonneer nu op Chatilla's Podcast

Chatilla's Podcast is vanaf donderdag 8 juni wekelijk te beluisteren op verschillende podcastplatforms, waaronder Spotify, Apple Podcasts, Springcast en Google Podcasts.

Als eerste de nieuwe afleveringen of updates ontvangen over Chatilla's podcast?Reacties