Beweging op Landgoed de Zwanenhof: QR-FIT en Langer Vitaal Traject
Fysieke Gezondheid
Fysieke Gezondheid
06/15/2024
1 min
0

Beweging op Landgoed de Zwanenhof: QR-FIT en Langer Vitaal Traject

06/15/2024
1 min
0

In februari 2024 werd een nieuw tijdperk ingeluid met de feestelijke opening van de sportfaciliteiten en lancering van een innovatieve QR-route op Landgoed de Zwanenhof. Van zorgmedewerkers die hun rust vinden door middel van sport tijdens het onthaasten tot deelnemers aan het Langer Vitaal traject; voor iedereen is er een plek om in beweging te komen op het Landgoed.

QR-FIT

Onder de deskundige begeleiding van sportcoach Stan, betreden ouderen het pad naar een gezonder leven met QR-FIT. Het enige wat ze nodig hebben is de applicatie en de motivatie om in beweging te komen. Stan leidt hen langs de prachtige routes van Landgoed de Zwanenhof, gelegen in Gemeente Borne, terwijl ze werken aan hun balans, kracht en algehele welzijn.

Bewegen op Landgoed de Zwanenhof

Maar de QR-route is slechts het begin. Op het sportcourt worden diverse activiteiten aangeboden, van intensieve workouts tot rustgevende yoga. En dankzij samenwerkingen met andere aanbieders kunnen deelnemers zich ook verdiepen in powerwalks, yogalessen en mindful wandelingen. Het Landgoed is een bruisende plek waar groepen samenkomen om samen in beweging te komen.Sportfaciliteiten op Landgoed de Zwanenhof - Chatilla's SportCourt

Aveleijn: Een Voorbeeld in Sportactivering

Een goed voorbeeld van dit initiatief is welzijnsorganisatie Aveleijn. Hun inzet om mensen te activeren via sport is inspirerend en laat zien hoe beweging mensen niet alleen fitter maakt, maar ook verbindt.

Bewegen & verbinden

Of je nu op zoek bent naar een nieuwe fitnessuitdaging, wilt ontspannen in de natuur of simpelweg wilt genieten van het samenzijn; Landgoed de Zwanenhof staat voor verbinding en gezond blijven!

Reacties