1-daagse retraite op de zwanenhof van chatilla
Nieuws
Nieuws
2 min

1-daagse retraite met Chatilla van Grinsven op Landgoed de Zwanenhof

2 min

Ben je toe aan een dag vol ontspanning, inspiratie en zelfontwikkeling? Dan is de 1-daagse retraite met Chatilla van Grinsven op Landgoed de Zwanenhof precies wat je zoekt! Op 29 mei nodigen we je uit om deel te nemen aan een unieke dag vol verfrissende activiteiten die je geest en lichaam in balans brengen.

Een unieke ervaring met Chatilla van Grinsven

Chatilla van Grinsven, bekend van programma's als De Verraders en Expeditie Robinson, brengt haar expertise op het gebied van welzijn en retraites naar deze bijzondere dag. Tijdens de retraite zal ze haar inspirerende carrièreverhaal delen en inzichten bieden over stressmanagement en het omgaan met prestatiedruk, zowel in de wereld van topsport als daarbuiten.

Programma hoogtepunten

Chatilla heeft een uniek programma samengesteld voor jou en andere deelnemers op 29 mei 2024. Bekijk hieronder de hoogtepunten van het programma. Het volledige programma kun je hier vinden.

Verwelkomende start: Vanaf 9.30 uur word je hartelijk ontvangen met een keuze aan koffie, thee of een verfrissende smoothie. Maak kennis met gelijkgestemde mensen in een ontspannen sfeer.

  • Inzichtsessie met Ronald Helder en Chatilla van Grinsven: Ronald Helder zal je meer vertellen over Landgoed de Zwanenhof en de doelstellingen van de retraitedag verhelderen. Chatilla van Grinsven zal ons meenemen in haar inspirerende carrièreverhaal en delen hoe zij omgaat met stress, spanning en de hoge prestatiedruk in de wereld van topsport.
  • Yoga en meditatie met Chatilla: Laat je leiden door Chatilla in een ontspannende yoga- of meditatiesessie, omringd door de rustgevende natuur van Landgoed de Zwanenhof.
  • Creatieve ontdekking: Ontwaak je creativiteit tijdens de kleisessie, waarbij we dieper ingaan op thema's van zelfontdekking en innerlijke groei.
  • IJsbad ervaring: Sluit de dag af met een ijsbad sessie, een uitdaging voor je comfortzone die diepe ontspanning en mentale veerkracht biedt.

Mis deze unieke gelegenheid niet om samen met gelijkgestemden te genieten van een dag vol rust, ontspanning en inspiratie. Reserveer snel je plekje voor deze bijzondere dag. Er zijn beperkt plekken beschikbaar, dus geef je snel op.

Aanmelden voor retraite

Wil jij je aanmelden voor de retraite? Dat doe je via dit formulier (ook de betaling). De kosten voor deze exclusieve dag bedragen slechts €99,- per persoon (in plaats van €175,-). Deze prijs is inclusief koffie, thee, lekkernijen en een gezonde lunch. Meld je snel aan voor de 1-daagse retraite en vergeet niet om bij de betaling je naam en de datum van aanmelding te vermelden. Je kunt tevens het gedetailleerde programma en overige informatie hier bekijken.

De retraite staat los van het onthaasten

Deze dagen zijn volledig los van de mogelijkheid om meerdere dagen, gratis, bij ons te komen onthaasten, waarvoor je wellicht op de wachtlijst staat. Of je nu wel of niet op de wachtlijst staat en ongeacht je beroep, iedereen is van harte welkom om zich aan te melden voor deze unieke ervaring!

Heb je nog vragen of behoefte aan meer informatie? 

Aarzel niet om contact op te nemen met De Zwanenhof op retraite@zwanenhof.com. We staan klaar om je te helpen!


Reacties
Categorieën