Natasja Kroese maakt zich druk
Maakt zich druk
Maakt zich druk
06/10/2023
1 min
0

Natasja Kroese maakt zich druk

06/10/2023
1 min
0

#maaktzichdruk: 

LinkedIn post van Natasja Kroese

𝐒𝐭𝐨𝐩 𝐦𝐢𝐣 𝐦𝐚𝐚𝐫 𝐢𝐧 𝐞𝐞𝐧 𝐤𝐚𝐫𝐭𝐨𝐧𝐧𝐞𝐧 𝐝𝐨𝐨𝐬
Hoe vaak ik dat wel niet tijdens gesprekken met mensen hoor. Ik weet natuurlijk dat die opmerking met een knipoog bedoeld is, maar ik moet altijd wel een beetje lachen om de verbaasde blikken als ik dan vertel dat dat écht kan. FAIR coffins is een bedrijf dat duurzame uitvaartkisten maakt van kartonachtige platen en gerecycled biologisch afbreekbaar materiaal. Hartstikke duurzaam. En duurzaamheid wil ik uitdragen in mijn uitvaartonderneming. Het is ook een belangrijk onderwerp tijdens het Uitvaartfestival dat ik op 26 maart in Zenderen organiseer.
𝐄𝐞𝐧 𝐔𝐢𝐭𝐯𝐚𝐚𝐫𝐭𝐟𝐞𝐬𝐭𝐢𝐯𝐚𝐥 …. nu beeld ik me de verbaasde blikken van de lezers van deze post in. Het moet niet gekker worden, hoor ik je denken.  Zo heel gek is het in mijn ogen niet. Ik organiseer een evenement waar allerlei zaken rondom de dood en afscheid nemen en rouw bespreekbaar zijn. Er zijn zoveel onderwerpen waarvan mensen niet weten dat ze bestaan en mogelijk zijn voor een uitvaart. En vaak hebben de nabestaanden geen weet van de wensen van hun overleden dierbare. Natuurlijk wordt het Uitvaarfestival geen groot feest, maar ik wil bezoekers graag inspireren en ideeën laten opdoen over de manier waarop zij hun eigen afscheid vorm kunnen geven.
𝐋𝐞𝐯𝐞𝐧𝐝𝐞 𝐝𝐨𝐨𝐝𝐬𝐤𝐢𝐬𝐭 van Loop Biotech
Zo heb ik op het Uitvaartfestival leveranciers van allerlei soorten kisten uitgenodigd. Naast de traditionele kisten zijn ook andere duurzame varianten te zien zoals gevlochten manden en baren. Wat ik zelf heel erg bijzonder vind en waar ik ook best een beetje trots op ben dat deze op mijn Uitvaartfestival staat, is de Loop Living Cocoon ofwel: een levende doodskist. Ik zie in gedachten weer een opgetrokken wenkbrauw bij de lezers. De Loop Living Cocoon is gemaakt van het ondergrondse netwerk van paddenstoelen en wordt als essentiële voedingsstof weer opgenomen in de bodem als bron voor nieuw leven. De bodem van de kist is bekleed met mos.
Verder is er op het Uitvaartfestival van alles te zien over onder andere gedenkmonumenten, bloemen, rouwvervoer, nalatenschap, natuurbegraven, overledenenzorg, laatste levensfasebegeleiding, rouwverwerking en asbestemming.  We zorgen voor sfeervolle livemuziek en een heerlijk vers kopje koffie van een barista met Oekraïense lekkernijen.
𝐙𝐨𝐧𝐝𝐚𝐠 𝟐𝟔 𝐦𝐚𝐚𝐫𝐭 – 𝟏𝟏.𝟎𝟎 – 𝟏𝟔.𝟑𝟎 𝐮𝐮𝐫 –
𝐃𝐞 𝐙𝐰𝐚𝐧𝐞𝐧𝐡𝐨𝐟, 𝐑𝐞𝐭𝐫𝐚𝐢𝐭𝐞𝐡𝐮𝐢𝐬𝐰𝐞𝐠 𝟔, 𝐙𝐞𝐧𝐝𝐞𝐫𝐞𝐧  
𝐆𝐫𝐚𝐭𝐢𝐬 𝐭𝐨𝐞𝐠𝐚𝐧𝐠!
Kijk voor het volledige programma op: www.boomuitvaartfestival.nl
Ik ontmoet je graag.
Natasja

Maak jij je ook druk?

Laat je mening horen in de opmerkingen!
Reacties