LinkedIn Influencers in de sociale- en zorgsector
Influencers in de sociale- en zorgsector
Influencers in de sociale- en zorgsector
02/12/2024
3 min
0

#18 LinkedIn Influencers in de sociale- en zorgsector

02/12/2024
3 min
0

Elke week brengen we een nieuwe lijst van invloedrijke LinkedIn-profielen in de sociale- en zorgsector. Deze diverse groep influencers belicht een scala aan thema's, van innovaties in de ouderenzorg tot gezonde voedingsgewoonten, van psychische welzijn tot ervaringsverhalen. Ze delen waardevolle inzichten en perspectieven die absoluut de aandacht verdienen.

Deze week in de sociale- en zorgsector influencer lijst:

  • Mandy Sleijpen
  • Don Ceder
  • Carola Renders
  • Nanoah Struik
  • Juriaan Galavazi
  • Hillmann Batu

Lees hieronder meer over deze zorghelden en waar zij over praten op hun LinkedIn-pagina.

Mandy Sleijpen

Mandy Sleijpen, directeur van Stichting Wij zijn M, doorbreekt taboes rond seksueel misbruik. Haar eigen ervaringen inspireren haar om met muzikale lezingen en theater het onderwerp bespreekbaar te maken. Ze pleit voor een realistischer beeld van misbruik en lanceert de campagne #durftezien, gesteund door bekende Nederlanders. Haar missie: erkenning en steun bieden aan slachtoffers en de samenleving bewust maken van dit belangrijke thema.

LinkedIn: Mandy Sleijpen heeft het over seksueel misbruik, ervaringsverhalen, rechtvaardigheid, slachtofferhulp, trauma, mentale gezondheid en meer.

Don Cedar

Don Ceder, ChristenUnie-Kamerlid sinds maart 2021, is een bevlogen politicus. Actief in sociale zaken, jeugd en gezin, onderwijs, cultuur, wetenschap, buitenlandse zaken en meer, streeft hij naar beleidsverbeteringen met aandacht voor inclusiviteit en diversiteit. Als sociaal advocaat met Surinaams-Ghanese roots benadrukt Ceder het belang van een rechtvaardige samenleving en wil hij ondernemers ondersteunen, met name bij het aannemen van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Linkedin: Don Ceder heeft het over schulden, regelgeving, onderwijs, politiek, vaderschap, verbinding, jeugd, samenleving, inclusie en meer.

Carola Renders

Carola Renders is de Directeur van het Kenniscentrum Dementie op Jonge Leeftijd. Als coachende manager, projectmanager en adviseur in zorg en het MKB brengt ze enthousiasme, ontwikkeling en resultaat. Met ervaring als partner van iemand met dementie op jonge leeftijd, richt ze zich op mensgericht leiderschap en het verbinden van verschillende partijen in de gezondheidszorg en het MKB. Haar expertise omvat management, zorg, behandeling en netwerkvorming.

Linkedin: Carola Renders heeft het over dementie op jonge leeftijd, ervaringsverhalen, rouw, mantelzorg, mentale gezondheid, zorg, leiderschap, gezondheid en meer.

Nanoah Struik

Nanoah Struik is een zelfstandig ondernemer, schrijver, spreker, en queeractivist. Bekend van de podcastdocumentaire "In Afrika Besta Ik Niet" voor Omroep ZWART en het boek "X - Alles en Niets". Nanoah is Drents van oorsprong en verliet de studie journalistiek voor een eigen pad. Als non-binair persoon spreekt die zich uit over genderdiversiteit, met focus op educatie, zichtbaarheid en activisme. Nanoah: “De noodzaak voor zichtbaarheid is geboren omdat ik mezelf nooit terugzag. Waar vond je een aantal jaar geleden een non-binair persoon van kleur die niet splinterdun is en niet is opgegroeid in de Randstad of het buitenland?”

LinkedIn: Nanoah Struik heeft het over genderdiversiteit, ervaringsverhalen, blackness, biculturaliteit, genderexpressie, queerness, transpersonen, activisme en meer.

Juriaan Galavazi

Juriaan Galavazi, arts, spreker, trainer en auteur van de bestsellers 'Van klacht naar kans' en 'Jij bent de liefde'. Als trendsettende huisarts deelt Juriaan zijn visie op gezondheid en vitaliteit. Na zijn eigen burn-out heeft hij zijn huisartspraktijk omgegooid, focussend op oorzaken van klachten. In zijn theatercollege en lezingen deelt hij inspirerende inzichten om leiderschap te nemen over het eigen leven en welbevinden, zowel fysiek als mentaal. Hij benadrukt de verbinding tussen lichaam en geest en leert mensen invloed uit te oefenen op hun welbevinden.

LinkedIn: Juriaan Galavazi heeft het over gezondheid, persoonlijke ontwikkeling, burn-out, leiderschap, verandering, leefstijl, verbinding en meer.

Hillmann Batuo

Hillmann Batuo is een senior co-assistent, content creator, student coach en public speaker. Als geneeskunde student en voorstander van gelijkwaardige gezondheidszorg, richt hij zich op het creëren van inclusieve oplossingen. Hij deelt zijn ervaringen om anderen te ondersteunen, vooral studenten van Afrikaanse of Caribische afkomst. Als president van ACMUS en lid van een curriculum taskforce, streeft hij naar diversiteit in het medisch onderwijs en praktijk.

LinkedIn: Hillmann Batuo heeft het over coaching, medicijnen, integratie, cultuur, gezondheidszorg, geneeskunde, diversiteit, zorginnovatie en meer.

Wil jij ook op de sociale- en zorgsector lijst?

Wil jij ook op de sociale- en zorgsector lijst?

Gezondheid.nl put inspiratie uit persoonlijke verhalen en de kracht van sprekers die zich uitspreken, en stimuleert samenwerking voor een betere toekomst in de gezondheidssector, waardoor ze een bron van motivatie en verandering vormen. Ben je actief in de zorg of gezondheidssector, zoals een zorgprofessional, ggz-medewerker, personal trainer, therapeut, ervaringsdeskundige, of werk je aan een gezondheidscampagne of innovatie? Als je bijdraagt aan een gezonder Nederland, in welke vorm dan ook, nodigt Gezondheid.nl je uit om je impact te vergroten door bij te dragen aan ons platform.

Sluit je aan en deel je kennis en ervaringen.

LinkedIn Zorg influencers

Elke week stellen we een lijst samen met nieuwe LinkedIn influencers die actief zijn in de sociale- en zorgsector. Deze lijst wordt gedeeld op de LinkedIn-pagina's van Gezondheid.nl, en van daaruit verzamelen we suggesties voor de volgende lijst van LinkedIn influencers in de zorg. Mensen die voor Gezondheid.nl schrijven voegen wij ook regelmatig toe aan de LinkedIn influencers lijst.

Reacties