LinkedIn Influencers in de sociale- en zorgsector
Influencers in de sociale- en zorgsector
Influencers in de sociale- en zorgsector
04/29/2024
3 min
0

#29 LinkedIn Influencers in de sociale- en zorgsector

04/29/2024
3 min
0

Elke week belichten we een nieuwe lijst van invloedrijke LinkedIn-profielen in de sociale- en zorgsector. Deze diverse groep influencers belicht een breed scala aan onderwerpen, variërend van baanbrekende innovaties in de ouderenzorg tot het bevorderen van gezonde eetgewoonten, van het ondersteunen van mentaal welzijn tot het delen van inspirerende ervaringsverhalen. Laat je inspireren door de mensen die het verschil maken!

Deze week in de sociale- en zorgsector influencer lijst:

  • Jasper van Hylckama Vlieg
  • Maaike de Gans
  • Audry Bron
  • Mona Van Den Berg
  • Ties van der Meer
  • Feite Hofman

Lees hieronder meer over deze zorghelden en waar zij over praten op hun LinkedIn-pagina.

Jasper van Hylckama Vlieg

Jasper van Hylckama Vlieg is een coach gespecialiseerd in EFT tapping, ademwerk en bewust verbonden ademhaling. Hij gelooft in het aanpakken van de oorzaak van problemen en werkt luchtig en direct om tot de kern te komen. Met humor en diepgaande vragen begeleidt hij cliënten naar duurzame verandering, waarbij hij hen empowerd om keuzes te maken vanuit hun gevoel. Jasper biedt ook wandelcoaching aan in de natuur voor persoonlijke groei en transformatie.

LinkedIn: Jasper van Hylckama Vlieg heeft het over zelfzorg, holisme, integrale zorg, ademhaling, coaching, preventie, burn-out, persoonlijke ontwikkeling en meer.

Maaike de Gans

Maaike de Gans is een ervaren Boardroom mentor in de zorg en Afdelingshoofd bij Zorggroep Aelsmeer. Haar persoonlijke transformatie vanuit moeilijke omstandigheden inspireert haar om anderen te helpen. Als grondlegger van Belle's Community Centre deelt ze haar ervaringen en tools om anderen te helpen hun eigen kracht te vinden. Met warmte en creativiteit leidt ze anderen naar een leven vol mogelijkheden, met een focus op gezondheid en welzijn.

LinkedIn: Maaike de Gans heeft het over ouderenzorg, gezondheidszorg, verpleegkundigen, maatschappij, vitaliteit, zorg, ondernemerschap en meer.

Audry Bron

Audry Bron is een gepassioneerde pleitbezorger voor inclusie en bruggenbouwer tussen culturen. Als Project DEI bij RADAR en Diversiteit, Inclusie en Global Communicatie Expert bij Bontekoning & Bron, biedt ze expertise in het bevorderen van diversiteit, inclusie en interculturele communicatie. Met ervaring en kennis in diversiteit en inclusiviteit, zowel persoonlijk als professioneel, biedt Audry begeleiding en training aan organisaties om inclusie te bevorderen. Met een interculturele lens en communicatieperspectief benadert ze inclusie vanuit verschillende invalshoeken, met als doel bruggen te bouwen en een inclusieve omgeving te creëren waar diversiteit wordt gevierd.

LinkedIn: Audry Bron heeft het over inclusie, discriminatie, diversiteit, verbinding, empathie, bruggen bouwen, samenwerken, gelijkwaardigheid, culturele diversiteit en meer.

Mona van den Berg

Mona van den Berg, een toegewijde en gepassioneerde fotograaf, maakt zich sterk voor het zichtbaar maken van onrecht en het delen van verhalen van gemarginaliseerde groepen. Met haar Roma-achtergrond en een scherp oog voor maatschappelijke rechtvaardigheid, benadrukt Mona het belang van inclusie en het doorbreken van racistische structuren. Ze pleit voor open grenzen en gelijke behandeling van mensen, waar ook ter wereld. Als fotograaf en activist laat ze haar visie doorklinken in haar werk, met een focus op het menselijke aspect en het aanwakkeren van empathie en begrip.

LinkedIn: Mona Van Den Berg heeft het over fotografie, maatschappij, zorg, activisme, seksueel geweld, gezondheid, gezondheidszorg, oorlog en meer.

Ties van der Meer

Ties van der Meer, voorzitter bij Stichting Donorkind en docent Sociaal Pedagogisch Hulpverlening, biedt deskundigheid en begeleiding rond donorconceptie. Met zijn achtergrond als volwassen donorkind en ervaring als spermadonor en bekende donorvader, deelt hij zijn kennis en inzichten om antwoorden te vinden voor donorkinderen, ouders, donoren en professionals. Door middel van gesprekken, wandelingen of online sessies, helpt Ties mensen bij het vormgeven van hun familie en het vinden van passende antwoorden op twijfels en dilemma's rond donorconceptie.

LinkedIn: Ties van der Meer heeft het over donor kinderen, adoptiekinderen, kinderen, afstamming, adoptie, politiek, identiteit en meer.

Feite Hofman

Feite Hofman, eigenaar van Pas op Gamen en Gokken, heeft een persoonlijke geschiedenis met gokverslaving. Na ruim 23 jaar te hebben geleefd met deze verslaving, heeft hij nu zijn ervaringen omgezet in een missie om anderen te helpen. Hij is actief betrokken bij de Anonieme Gokkers (AGOG), waar hij als bestuurslid werkt aan voorlichting en ondersteuning voor mensen met gokverslavingen. Daarnaast traint hij casinopersoneel en geeft hij verslavingsvoorlichting op scholen en andere instellingen.

LinkedIn: Feite Hofman heeft het over gokverslaving, verslaving, gamen, ervaringsverhalen, verslavingszorg, preventie, voorlichting, slachtoffers en meer.

Wil jij ook op de sociale- en zorgsector lijst?

Wil jij ook op de sociale- en zorgsector lijst?

Gezondheid.nl put inspiratie uit persoonlijke verhalen en de kracht van sprekers die zich uitspreken, en stimuleert samenwerking voor een betere toekomst in de gezondheidssector, waardoor ze een bron van motivatie en verandering vormen. Ben je actief in de zorg of gezondheidssector, zoals een zorgprofessional, ggz-medewerker, personal trainer, therapeut, ervaringsdeskundige, of werk je aan een gezondheidscampagne of innovatie? Als je bijdraagt aan een gezonder Nederland, in welke vorm dan ook, nodigt Gezondheid.nl je uit om je impact te vergroten door bij te dragen aan ons platform.

Sluit je aan en deel je kennis en ervaringen.

LinkedIn Zorg influencers

Elke week stellen we een lijst samen met nieuwe LinkedIn influencers die actief zijn in de sociale- en zorgsector. Deze lijst wordt gedeeld op de LinkedIn-pagina's van Gezondheid.nl, en van daaruit verzamelen we suggesties voor de volgende lijst van LinkedIn influencers in de zorg. Mensen die voor Gezondheid.nl schrijven voegen wij ook regelmatig toe aan de LinkedIn influencers lijst.

Reacties