LinkedIn Influencers in de sociale- en zorgsector
Influencers in de sociale- en zorgsector
Influencers in de sociale- en zorgsector
02/19/2024
3 min
0

#19 LinkedIn Influencers in de sociale- en zorgsector

02/19/2024
3 min
0

Elke week lichten we een nieuwe groep invloedrijke LinkedIn-professionals binnen de sociale- en zorgsector uit. Deze veelzijdige groep experts belicht diverse thema's, van jeugdzorg tot voeding, trauma tot preventie, sport tot spiritualiteit en meer. Hun waardevolle inzichten en perspectieven vormen een must-follow. Samen blijven we de stemmen versterken op de LinkedIn-pagina van Gezondheid.nl.

Deze week in de sociale- en zorgsector influencer lijst:

  • Petra Oden
  • Aad Hendrickx
  • Waiel Alkhateeb
  • Alexandro Reyes Rodriguez
  • Vincent van der Burg
  • Greet Vonk

Lees hieronder meer over deze zorghelden en waar zij over praten op hun LinkedIn-pagina.

Petra Oden

Petra Oden, Lector Juridische Aspecten van Ondernemerschap aan de Hanzehogeschool Groningen, is een deskundige in sociaal ondernemerschap en cybersecurity. Met een achtergrond in rechtssociologie en ervaring bij de Rijksuniversiteit Groningen, deelt ze haar expertise ook als voorzitter van het Kenniscentrum Dementie op jonge leeftijd. Als auteur van 'Help, wij hebben dementie' biedt ze inzicht in de uitdagingen van jongdementie voor partners.

Linkedin: Petra Oden heeft het over alzheimer, dementie, dementie op jonge leeftijd, zorg, ondernemerschap, sociale ondernemingen en meer.

Aad Hendrickx

Aad Hendrickx, eigenaar en agogisch werkbegeleider van Natuurzorg Veluwe-Vallei, biedt groene dagbesteding voor mensen met psychische kwetsbaarheid in Zuidwest Veluwe. Met een achtergrond in natuurcommunicatie en ervaring bij leef-werkgemeenschap De Hoge Born, ontdekte hij de helende kracht van buiten werken voor mensen met psychiatrische en psychosociale problemen.

LinkedIn: Aad Hendrickx heeft het over de natuur, mentale gezondheid, ontwikkelingsmogelijkheden, dagbesteding, autisme, inclusie en meer.

Waiel Alkhateeb

Waiel Alkhateeb, KNO-arts en somnoloog, waardeert de diversiteit en dynamiek van zijn vakgebied. Hij benadrukt het belang van het behandelen van de patiënt als geheel, met aandacht voor individuele behoeften en levensstijl. Als specialist richt hij zich op aandoeningen van de neus, neusbijholten en slaapstoornissen, waarbij hij streeft naar value-based healthcare en samenwerking in multidisciplinaire teams. Zijn werk in het topklinische HMC biedt hem de mogelijkheid om een diverse patiëntenpopulatie te helpen en te begeleiden naar een betere gezondheid.

LinkedIn: Waiel Alkhateeb heeft het over Gaza, oorlog, zorg, mensenrechten, gezondheidszorg, zorgverleners, inclusie, diversiteit, zorginnovatie en meer.

Alexandro Reyes Rodriguez

Alexandro Reyes Rodriguez heeft een opmerkelijke transformatie doorgemaakt, van een leven vol criminaliteit en verslaving naar een succesvolle ondernemer en inspirator. Na jarenlang in de gevangenis te hebben doorgebracht en worstelend met verslavingen, begon hij opnieuw met een krantenwijk. Stap voor stap bouwde hij zijn leven op, overwon hij zijn verslavingen en richtte hij zijn eigen zorgbedrijf 'OMKEER' op. Nu inspireert hij anderen om positieve veranderingen te maken en zichzelf te transformeren. Via coaching, begeleiding en lezingen helpt hij kwetsbare jongvolwassenen om hun leven een positieve wending te geven.

Linkedin: Alexandro Reyes Rodriguez heeft het over kansen, vaderschap, rolmodellen, jeugd, ervaringsverhalen, trauma, verslaving, doelen stelle, zorg en meer.

Vincent van der Burg

Vincent van der Burg, Dr. in de psychologie en auteur, heeft een rijke achtergrond in persoonlijke ontwikkeling en psychologie. Met een passie voor groei en menselijk gedrag heeft hij zich gespecialiseerd in behavioral economics en economische psychologie. Naast zijn academische prestaties heeft hij uitgebreide trainingen gevolgd in NLP en persoonlijke groei, onder leiding van autoriteiten zoals Richard Bandler en Anthony Robbins. Als mede-oprichter van UNLP biedt hij trainingen en opleidingen aan op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en groei, en schrijft hij boeken en artikelen over NLP en psychologie.

LinkedIn: Vincent van der Burg heeft het over psychologie, levenslust, verbinding, persoonlijke ontwikkeling, mindset, groei, geluk, NLP, coaching en meer.

Greet Vonk

Greet Vonk, co-auteur van 'PostTraumatische Groei – Sterker door ellende', biedt een positieve kijk op moeilijke situaties zoals burn-out, baanverlies en trauma's. Als Master Practitioner Coach met ervaring als manager en directeur, heeft ze diepgaand begrip van persoonlijke groei na ellende. Met workshops, coaching en haar expertise in PTG begeleidt ze mensen door crisis en verandering. Haar benadering omvat het omarmen van pijnlijke emoties en het zien van worstelperiodes als kansen voor groei.

LinkedIn: Greet Vonk heeft het over trauma, veerkracht, groei, positieve psychologie, mentale gezondheid, PTSS, persoonlijke ontwikkeling en meer.

Wil jij ook op de sociale- en zorgsector lijst?

Wil jij ook op de sociale- en zorgsector lijst?

Gezondheid.nl put inspiratie uit persoonlijke verhalen en de kracht van sprekers die zich uitspreken, en stimuleert samenwerking voor een betere toekomst in de gezondheidssector, waardoor ze een bron van motivatie en verandering vormen. Ben je actief in de zorg of gezondheidssector, zoals een zorgprofessional, ggz-medewerker, personal trainer, therapeut, ervaringsdeskundige, of werk je aan een gezondheidscampagne of innovatie? Als je bijdraagt aan een gezonder Nederland, in welke vorm dan ook, nodigt Gezondheid.nl je uit om je impact te vergroten door bij te dragen aan ons platform.

Sluit je aan en deel je kennis en ervaringen.

LinkedIn Zorg influencers

Elke week stellen we een lijst samen met nieuwe LinkedIn influencers die actief zijn in de sociale- en zorgsector. Deze lijst wordt gedeeld op de LinkedIn-pagina's van Gezondheid.nl, en van daaruit verzamelen we suggesties voor de volgende lijst van LinkedIn influencers in de zorg. Mensen die voor Gezondheid.nl schrijven voegen wij ook regelmatig toe aan de LinkedIn influencers lijst.

Reacties