Langdoed de Zwanenhof midden in de natuur
Maatschappelijke gezondheid
Maatschappelijke gezondheid
08/24/2023
2 min
0

Onthaasten voor Zorgmedewerkers volgeboekt tot eind 2023

08/24/2023
2 min
0

Sinds begin maart 2023 hebben zorgmedewerkers de mogelijkheid om gratis te komen onthaasten op Landgoed de Zwanenhof. Enkele dagen na bekendmaking explodeerde het in korte tijd en stroomden de aanmeldingen binnen. Iedereen was enthousiast, gratis tot rust komen, dat kon toch niet waar zijn? Het tegenovergestelde bleek.

Overweldigende vraag onthaasten

Met genoegen delen wij mee dat ons onthaastingsaanbod zo'n overweldigende vraag heeft gekregen dat we helaas tot het einde van dit jaar volgeboekt zijn. Hoewel al onze plekken momenteel gereserveerd zijn, is het mogelijk om jezelf op de wachtlijst te plaatsen. Door jezelf op de wachtlijst te plaatsen krijg je als eerste exclusieve toegang om in 2024 een (gratis) plekje te reserveren om te onthaasten.

Een teken van zorgzame gemeenschap

Zorgmedewerkers zetten zich constant in om anderen te verzorgen. Bij Gezondheid.nl geloven we in het belang van evenwicht en zelfzorg. Onthaasten op Landgoed de Zwanenhof is opgezet om een heilzame en rustgevende omgeving te bieden waarin zorgmedewerkers kunnen herstellen en zichzelf kunnen opladen. De grote interesse en positieve feedback die we hebben ontvangen, benadrukken de gemeenschappelijke erkenning van het belang van het welzijn van zorgverleners.

De voordelen van de wachtlijst

Hoewel we momenteel volgeboekt zijn, bieden we zorgmedewerkers de mogelijkheid om zich op onze wachtlijst te plaatsen. We begrijpen dat het wachten op een beschikbare plek  voor het onthaasten teleurstellend kan zijn, maar er zijn voordelen aan het in de wacht staan:

  1. Voorrang: We laten je persoonlijk weten via e-mail zodra we nieuwe beschikbaarheid hebben. Hierdoor heb je als eerste de mogelijkheid om je aan te melden voor het gratis onthaasten. We waarderen je geduld en willen ervoor zorgen dat iedereen de kans krijgt om van dit aanbod te profiteren.
  2. Updates: Zorgmedewerkers op de wachtlijst ontvangen regelmatig updates over nieuwe beschikbaarheid en aanvullende programma's. Zo blijf je op de hoogte van alle kansen en mogelijkheden die wij bieden op Landgoed de Zwanenhof.
  3. Exclusief: Verzeker jezelf van een plekje voor gratis onthaasten op Landgoed de Zwanenhof.

Aanmelden wachtlijst

Een boodschap van waardering

Het team van Gezondheid.nl en Landgoed de Zwanenhof wil oprechte waardering uitspreken voor de toewijding en inzet van alle zorgmedewerkers. 

Ronald Helder (oprichter van Gezondheid.nl): 

“Het werk van zorgmedewerkers vormt het fundament van een gezonde samenleving, en het is van vitaal belang dat u de gelegenheid krijgt om te ontspannen en op te laden. We blijven ons inzetten voor het welzijn van zorgverleners en streven ernaar om meer mogelijkheden voor onthaasting te creëren.”

“We nodigen alle geïnteresseerde zorgmedewerkers uit om zich op onze wachtlijst te plaatsen en verzekeren dat we ons uiterste best zullen doen om u zo snel mogelijk te verwelkomen op Landgoed de Zwanenhof. Daarnaast is het altijd mogelijk om langs te komen in Zenderen om onze horeca te bezoeken. Samen bouwen we aan een gezonde en ondersteunende omgeving waarin uw welzijn voorop staat.”

Onthaast nu gratis als zorgmedewerkerSamen zetten we ons in voor jouw gezondheid en welzijn

Wil je meer weten over het onthaasten?

Reacties