LinkedIn Influencers in de sociale- en zorgsector
Influencers in de sociale- en zorgsector
Influencers in de sociale- en zorgsector
04/15/2024
3 min
0

#27 LinkedIn Influencers in de sociale- en zorgsector

04/15/2024
3 min
0

Elke week brengen we een nieuwe lijst samen met inspirerende LinkedIn-influencers in de sociale- en zorgsector. Deze diverse groep professionals belicht thema's zoals mentale gezondheid, maatschappelijk welzijn en innovaties in de zorg. Hun waardevolle inzichten en perspectieven zijn van onschatbare waarde voor de sector.

Deze week in de sociale- en zorgsector influencer lijst:

  • Sharon Blijd-Limon
  • Isabel van Hövell-Ullmann
  • Bart Heeling
  • Monique Tjon-A-Tsien
  • Wietske Wits
  • Jesse van Venrooij

Lees hieronder meer over deze zorghelden en waar zij over praten op hun LinkedIn-pagina.

Sharon Blijd-Limon

Sharon Blijd-Limon, ervaren therapeut, integreert scherpe analytische vaardigheden met empathie in haar behandelingen. Gespecialiseerd in Emotionally Focused Therapy en transcultureel systeemgericht werken, begeleidt ze bi-culturele cliënten en gemengde stellen. Als cursusontwikkelaar en gastvrouw van 'Op de bank bij Ibalansz' biedt ze een veilige ruimte voor openhartige gesprekken en empowerment. Haar workshops en masterclasses over intergenerationele patronen, culturele verschillen en zelfontwikkeling zijn interactief en inspirerend. Met haar expertise en empathische benadering stimuleert ze groei en begrip bij deelnemers.

LinkedIn: Sharon Blijd-Limon heeft het over diversiteit, zorg, mentale gezondheid, geestelijke gezondheidszorg, transcultureel werken, coaching, therapie en meer.

Isabel van Hövell-Ullmann

Isabel van Hövell-Ullmann, huisarts in loondienst en medeoprichtster van 'Help, de huisarts verzuipt', is vastbesloten om de zorg te verbeteren zonder te vervallen in klagen of cynisme. Ze benadrukt het belang van verbinding en verantwoordelijkheid binnen de zorggemeenschap. Als dochter van twee zorgprofessionals heeft ze een diepe waardering voor de zorg, hoewel haar eigen weg naar het huisartsenvak niet zonder uitdagingen was. Door haar betrokkenheid bij verschillende initiatieven en haar actieve rol in het aanpakken van problemen in de zorg, zoals te lange wachttijden en onnodige bureaucratie, laat ze zien dat ze vastbesloten is om een positieve verandering teweeg te brengen.

LinkedIn: Isabel van Hövell-Ullmann heeft het over zorg, huisartsen, passende zorg, verbinding, zorgkosten, Gaza, maatschappij en meer.

Bart Heeling

Bart Heeling heeft een opmerkelijke carrièreswitch gemaakt van financieel adviseur naar leerkracht en gedragsspecialist in het cluster 4 onderwijs. Zijn interesse in het welzijn van kinderen en zijn sterke pedagogische kwaliteiten hebben hem geleid naar een loopbaan waarin hij zich richt op het ondersteunen van kinderen met ernstige gedragsproblemen. Bart streeft ernaar dat elk kind gezien en gehoord wordt, en dat ze met plezier naar school gaan. Zijn focus ligt op het welzijn, gedrag en betrokkenheid van de kinderen, boven het behalen van resultaten. Met passie en toewijding biedt hij onderwijs en zorg aan kinderen, waarbij hij hen in kleine stapjes de kans geeft om weer richting onderwijs te gaan.

LinkedIn: Bart Heeling heeft het over onderwijs, inclusief onderwijs, ervaringsverhalen, speciaal onderwijs, kinderen, bewustwording, ondernemerschap en meer.

Monique Tjon-A-Tsien

Monique Tjon-A-Tsien, ook wel bekend als de "Heulse IJsdokter", is een bevlogen huisarts gespecialiseerd in Integrale en Leefstijlgeneeskunde, met een focus op gezonde leefstijl en preventie van hart- en vaatziekten. Haar expertise omvat ademhalingstherapie, hydrotherapie volgens Kneipp, en werken met kou en ijs. Als oprichtster van Koudeseminaar traint ze professionals in Kou & Adem, en leidt ze op tot Ademtherapeut en Koudetrainer. Met haar eigen huisartspraktijk in Wateringen combineert ze haar passie voor gezondheid met activiteiten zoals winterzwemmen en Transformational Breath ademcoaching. Monique is ook medeoprichter van Adempro, waar ze ademhaling onderwijst aan zorgprofessionals en bewust verbonden ademcoaches opleidt

LinkedIn: Monique Tjon-A-Tsien heeft het over gezondheid, artsen, geneeskunde, leefstijl, integrale leefstijlgeneeskunde, ademhaling, koudetherapie en meer.

Wietske Wits

Wietske is mede-oprichter van Diabetes+ en patiënteducatie-adviseur bij Diabeter. Met een diagnose van type 1 diabetes sinds 1983, combineert ze haar persoonlijke ervaring met haar professionele achtergrond. Na 14 jaar als medisch maatschappelijk werker in de (kinder)diabeteszorg, koos ze ervoor haar focus te verleggen naar patiënteducatie. Bij Diabeter is ze betrokken bij educatieve initiatieven zoals webinars, livestreams en video's, en leidt ze Diabeter Live-uitzendingen waarin experts en ervaringsdeskundigen diabetesonderwerpen bespreken. Buiten Diabeter is Wietske mede-oprichter van Diabetes+ en werkt ze aan het creëren van meer verbinding tussen patiënten en zorgverleners.

LinkedIn: Wietske Wits heeft het over diabetes type 1, verbinding, ondernemerschap, zorg, leefstijl, onderzoek, mentale gezondheid, ervaringsverhalen en meer.

Jesse van Venrooij

Jesse van Venrooij, eigenaar van FilmMoment en oprichter van Stichting Social Film, is een bevlogen documentairemaker met een passie voor maatschappelijk relevante onderwerpen. Met zijn scherpe inzicht en achtergrond in sociaal werk brengt hij verhalen tot leven die stigma's en taboes doorbreken. Zijn producties, zowel eigen creaties als opdrachten voor organisaties, streven naar een bredere kijk op de wereld, met integriteit en zorgvuldigheid als kernwaarden. Met Stichting Social Film wil hij duurzame en impactvolle audiovisuele producties creëren die positieve veranderingen in de samenleving teweegbrengen.

LinkedIn: Jesse van Venrooij heeft het over documentaires, maatschappij, sociaal werk, ondernemerschap, zingeving, impact en meer.

Wil jij ook op de sociale- en zorgsector lijst?

schrijven voor gezondheid.nl als auteur

Gezondheid.nl put inspiratie uit persoonlijke verhalen en de kracht van sprekers die zich uitspreken, en stimuleert samenwerking voor een betere toekomst in de gezondheidssector, waardoor ze een bron van motivatie en verandering vormen. Ben je actief in de zorg of gezondheidssector, zoals een zorgprofessional, ggz-medewerker, personal trainer, therapeut, ervaringsdeskundige, of werk je aan een gezondheidscampagne of innovatie? Als je bijdraagt aan een gezonder Nederland, in welke vorm dan ook, nodigt Gezondheid.nl je uit om je impact te vergroten door bij te dragen aan ons platform.

Sluit je aan en deel je kennis en ervaringen.

LinkedIn Zorg influencers

Elke week stellen we een lijst samen met nieuwe LinkedIn influencers die actief zijn in de sociale- en zorgsector. Deze lijst wordt gedeeld op de LinkedIn-pagina's van Gezondheid.nl, en van daaruit verzamelen we suggesties voor de volgende lijst van LinkedIn influencers in de zorg. Mensen die voor Gezondheid.nl schrijven voegen wij ook regelmatig toe aan de LinkedIn influencers lijst.

Reacties