Groei met ons mee, wordt auteur op Gezondheid.nl
Nieuws
Nieuws
09/26/2023
1 min
0

Schrijven voor Gezondheid.nl? Wordt auteur en groei met ons mee

09/26/2023
1 min
0

Ben jij gepassioneerd over gezondheid en welzijn? Heb je een schat aan kennis en ervaring die je graag wilt delen met anderen? Dan hebben we geweldig nieuws voor jou! Vanaf vandaag kun je de unieke kans aangrijpen om auteur te worden bij Gezondheid.nl en je passie om te zetten in impact. Als jij je dit jaar aansluit dan kun je tot eind 2024 gratis publiceren.

Word auteur bij Gezondheid.nl en Groei Mee!

De afgelopen maanden is Gezondheid.nl als kool aan het groeien. Samen met jou willen we deze mijlpaal vieren door jou de kans te bieden om auteur te worden bij Gezondheid.nl en deel uit te maken van ons groeiende gezondheidsplatform. Als jij je in 2023 aansluit, geldt dat je tot eind 2024 gratis kunt publiceren, waardoor je jouw impact kunt vergroten zonder kosten. Niets is zo krachtig als een persoonlijk verhaal.

Wat is Gezondheid.nl?

Gezondheid.nl is een toonaangevend platform dat gewijd is aan het verspreiden van waardevolle informatie over gezondheid en welzijn. Met honderden lezers per dag, is Gezondheid.nl een bron van betrouwbare informatie, tips en advies over verschillende gezondheidsgerelateerde onderwerpen, van voeding en fitness tot geestelijke gezondheid en preventieve zorg.

Waarom zou je auteur willen worden bij Gezondheid.nl?

 1. Deel je Passie
  Als auteur bij Gezondheid.nl krijg je de kans om je kennis en ervaringen over gezondheid en welzijn met anderen te delen. Jouw kennis en inzichten kunnen een positieve impact hebben op het leven van anderen.

 2. Vergroot je Zichtbaarheid
  Door te schrijven voor Gezondheid.nl vergroot je je zichtbaarheid als expert op jouw vakgebied. Je bereikt een breed publiek van mensen die op zoek zijn naar advies en informatie. We verspreiden je artikelen op social media en in onze nieuwesbrief.

 3. Tijdelijke kans tot eind 2023
  Als jij je in 2023 aansluit blijf je tot eind 2024 gratis publiceren. Dit betekent dat je ruim een jaar lang kunt profiteren van ons platform zonder kosten, terwijl je jouw expertise deelt en jouw invloed opbouwt.

 4. Bijdragen aan een Gezondere Samenleving
  Je draagt bij aan het verspreiden van waardevolle informatie die kan bijdragen aan een gezondere samenleving.

Hoe kun je auteur worden bij Gezondheid.nl?

Bezoek de pagina om auteur te worden bij Gezondheid.nl en lees de richtlijnen en voorwaarden voor auteurschap zorgvuldig door om te kijken of jij aan de eisen voldoet. Vervolgens vul je het aanmeldformulier in. Wij bekijken je aanmelding en binnen enkele werkdagen hoor je of wij akkoord zijn. We vragen je daarna om een artikel aan te leveren en een kort stukje over jezelf te schrijven. Als kers op de taart krijg je een auteurs pagina en publiceren we samen je eerste artikel.

Klaar om je expertise te delen en een verschil te maken?

Ik wil aansluiten

Heb je nog vragen? Stel ze dan gerust in de opmerkingen hieronder.

Reacties