Bijdragen door een certificaat te kopen van Zwanenhof Heldere Zorg B.V
Maatschappelijke gezondheid
Ronald Helder
Maatschappelijke gezondheid
06/01/2024
1 min
0

Word mede-eigenaar: Verander de zorg bij Landgoed de Zwanenhof

06/01/2024
1 min
0

Na een lange en inspirerende reis, waarin ik me al 23 jaar inzet voor een zorgsysteem waarin de mens weer centraal staat, zijn we klaar om een nieuw hoofdstuk te schrijven. Zoals velen van jullie weten, ben ik na het verlies van mijn twee dochters mijn eigen kruistocht in spijkerbroek gestart, vastberaden om een verandering teweeg te brengen. We zijn geen sociaal land waarin jij/ik als mens centraal staat, maar daar kunnen we samen verandering in brengen.

In de afgelopen twee jaar hebben we in de Landgoed de Zwanenhof laten zien dat het echt anders kan. Mensen met (onder andere) dementie en hun partner kunnen bij elkaar wonen, overbelaste zorgmedewerkers kunnen eindelijk onthaasten. Het is tijd om deze beweging verder te laten doorgroeien.

Sluit je aan bij Landgoed de Zwanenhof

Daarom nodig ik jullie uit om deel te nemen aan onze missie. Door mede-eigenaar te worden van Landgoed de Zwanenhof, kunnen we samen de toekomst van de zorg verbeteren en ervoor zorgen dat zorg niet alleen een taak is, maar een toewijding aan het welzijn van iedereen.

Ben je klaar om mee te doen? Wil je het verschil maken? Schrijf je dan nu in en maak deel uit van deze bijzondere beweging. Laten we samen laten zien dat het anders kan. Want samen kunnen we echt het verschil maken.

Investeer in Landgoed de Zwanenhof

Dank aan de vele, vele mensen die dit allemaal mogelijk maken, het is onmogelijk iedereen persoonlijk te bedanken, maar allemaal uit de grond van mijn hart bedankt!

Reacties
Categorieën